Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a helyzet Budaházy kegyelmi...

Mi a helyzet Budaházy kegyelmi kérvényével? Ugye nem fog kegyelmet kapni egy terrorista?

Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 12:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
A terrorizmus vád egyetlen Európai ország bíróságán sem állna meg vele szemben. Ilyen csak MAgyarországon lehetséges.
2022. okt. 17. 16:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
11: akkor fellebezhet Strasbourghoz, és majd kiderül
2022. okt. 17. 17:33
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen esetben nem fellebbezhet Strasbourghoz (ja így kell leírni helyesen)
2022. okt. 17. 17:42
 14/18 anonim ***** válasza:
91%

13. Dehogynem, fellebbezhet! A Romániában terrorizmus vádjával elítélt kézdivásárhelyi bármegyések ügye is Strasbourgban folytatódik, mert fellebbeztek oda!

Budiháza is fellebbezhet - csak esélye nincs, mivel terrorista.

2022. okt. 17. 18:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Tévedsz. Az ítéletet nem semmisítheti meg. Eljárási problémák miatt kaphat esetleg kártérítést, de mindent napra pontosan le kell ülni amit a nemzeti bíróság megállapított. Ennyi.... nem több.
2022. okt. 17. 18:57
 16/18 anonim ***** válasza:

15 Én ezt nem így tudom, mert az erdélyi srácok ügyét eléggé követtem - és ők Strasbourgban folytatják. Mellesleg ők valóban nem terroristák, csak hülyegyerekek, akik poénosnak gondolták TELEFONON, élő "adásban" fantáziálgatni arról, hogy milyen menő lenne robbantani egyszer egyet december 1-jén.

De ez mondjuk más eset mint a Budiháza-féle terrorista akciók, mert azok egy része meg is valósult (ez csak terrorcselekmény előkészülete - ami vád szinten sem ugyanaz, mint egy megvalósult terrorcselekmény).

Mindenesetre szerintem Budiháza jó helyen van a börtönben. Onnantól kezdve, hogy nemcsak beszélsz róla, hanem elrepült az első molotov-koktél, a társadalomra veszélyes ember vagy.

Legyünk őszinték: ez az alak tudatosan, élvezkedve játszotta a rosszfiút, tetszett neki, hogy "szabadságharcosdit" játszhat, agresszív módszerekkel. Hát a VALÓDI szabadságharcosok is börtönben végezték sokszor, ha nem éppen kötélen. Érte, aki egy szimpla náci terrorista, senki sem fog könnyet ejteni. A pofájára nézel, és süt róla az agresszió, az a fajta ember, akivel, pláne ha épp részeg, nem szívesen találkozna tisztességes állampolgár egy kihalt utcán. Én örülök, hogy rács mögött van, bár minden ilyen alak ott lenne...

2022. okt. 17. 23:46
 17/18 anonim ***** válasza:

". Érte, aki egy szimpla náci terrorista, senki sem fog könnyet ejteni. "

Tudjuk, hogy neked mindenki náci aki nem zsidó, tehát már ezt az érvelést komolyan se lehet venni.

"az a fajta ember, akivel, pláne ha épp részeg, nem szívesen találkozna tisztességes állampolgár egy kihalt utcán."

Az az ember villamosmérnök, Magyarország egyik legnehezebben elvégezhető karán szerzett diplomát. Ez nagyon nem az az IQ szint mint ami egy átlagos jogász, tanár/bőőőcsész szakhoz kell.

2022. okt. 18. 12:03
 18/18 anonim ***** válasza:
90%
Büdiházi végzettségétől és intelligenciájától függetlenül egy surmó terrorista. A legtöbb pszichopata amúgy intelligens ember.
2022. okt. 25. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!