Örültök hogy előre megyünk nem hátra?
Figyelt kérdés
Jövő március végén kaptam időpontot a szívultrahangra. Ráadásul ezentúl 50 kilométerre kell utaznom a 20 helyett. Ugyanis az ózdi korházban bezárták a szívultrahangos részelget így Kénytelen vagyok Miskolcra menni. Szemészet sincs mivel az orvos nyugdíjba ment és ki tudja lesz-e még orvos. Tehát büszkék vagytok arra az országra ahol valóban előre megyünk?2022. szept. 18. 11:30
21/27 anonim válasza:
Gyurcsány alatt sem volt jó de legalább volt
22/27 anonim válasza:
Ne aggódjatok, értünk megtesz mindent a mélyen tisztelt orbán traktor miniszter elnö kúrunk
23/27 anonim válasza:
Ha megszűnne teljes egészben az ellátás ,akkor is a Gyurcsány jobb vót? el lenne intézve, teljesen kimosta Orbán az agyakat.
24/27 anonim válasza:
Ezt sajnálom,de ne legyen lekiismeret furdalásod ha egy szavazó elől veszed el a helyet.Te előébbvaló vagy.
25/27 anonim válasza:
"Jövő március végén kaptam időpontot a szívultrahangra."
Miért gondolod, hogy sürgősebb lenne, ha az orvosod szerint nem annyira sürgős, márciusban is ráér?
26/27 anonim válasza:
"Miért gondolod, hogy sürgősebb lenne, ha az orvosod szerint nem annyira sürgős, márciusban is ráér?"
Nem az orvos kéri az időpontot, ő csak megírja a beutalót, átadja neked (és innentől kezdve nem érdekli, hogy mi történik), a beutalóval te kéred az időpontot. Felhívod az állami intézményt; fél évre kapod az időpontot, felhívod a magán intézményt; délutánra kapsz időpontot. Másnap (némileg szegényebben) a leletekkel mehetsz vissza az orvoshoz.
Na ez a baj a lezüllesztett tetves állami egészségüggyel!
27/27 anonim válasza:
Amikor a családban valaki nagy beteg volt és tényleg sürgősen kellett valami vizsgálat, maga az orvos kért neki időpontot. Állami intézmény orvosa másik állami intézettől. És így hamar lett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!