Örültök hogy előre megyünk nem hátra?
A harmadiknak meg, hogy az emberek nem járnak el szívultrahangra, ha soha nem működik, mert olyan régi vagy tököm tudja.
Lefogadom, hogy magyar étkezési szokások mellett Ózdon sem "csak" hat embernek lenne rá szüksége.
4 év múlva is a Fidesz fog nyerni. Mert a szavazói egyik fele h@lye a másik meg ép hogy ki járta a 8 osztályt és pár forinttal meglehet venni.
Csak kapcsoljátok be a tvt és a kormány csatorna valamelyikét nézzétek egyfolytában külfölddel kapcsolatban példálóznak hogy ott milyen rossz.... Aha mi csak szeretnénk hogy olyan rossz legyen mint ott. De persze erről nem szabad beszélni.
Ha van az embernek egy kis külföldi kapcsolata akkor egyből rájön hogy a "hanyatló" nyugat annyira nem is hanyatlik
Csak a Fidesz szerint.
Mééé a gyúcsány jobb vót?:-D Na viccen kívül ez felháborító mert addig bármi baj lehet ha nincs időben a szívultrahang megcsinálva.
Sok paraszt erre szavazott,gratulálni lehet csak hozzá🤦♀️🤦♀️
Miattuk szív az is aki normális aggyal rendelkezik.Mikor majd nekik is kell valami vizsgálat és várniuk kell vagy a személyzet kissé feszült lesz akkor remélem eszükbe jut hogy erre voksoltak🤡🤡
Ja és mikor a boltban nem futja sok élelmiszerre mert annyira drága lesz akkor is jusson eszükbe hogy erre ikszeltek az analfabéta degeneráltak🤷♂️🤷♂️Már látható a drágulás pl mifelénk 800-1000 Ft egy 250g-os túró.Én megvehetném de én ennyit nem vagyok hajlandó adni érte vagy max nagyon néha de azt is meggondolva.Eü színvonala béke popója alatt egyre jobban,ezt is tapasztalom.Ahova előtte könnyen bejutottam most 2-3 hónapot kell várni és mondják is hogy tudják hogy nem jó így de nem ők határozzák meg a dolgok menetét.....
Belenyúltak ezek mindenbe és csak a kárt okozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!