Miért nem kérdezi meg valaki a partizános Gulyás Mártont, hogy mit gondol róla, hogy Soros György hálózata pénzeli?
Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi lennék a válaszára.2022. szept. 18. 00:41
11/20 anonim válasza:
Én most hivnám fel ezt a valaki és kérdezném meg tőle, hogy miért nem kérdezi meg Gulyás Mártont, bár, lehet egyszerűbb lenne Gulyás Mártont felhivni és tőle megkérdezni ezt személyesen!
12/20 anonim válasza:
11# Légy te az a bátor aki megteszi:)
13/20 anonim válasza:
Mert engem én vagyok a kérdező, aki annyira kiváncsi, hogy mit tesz, vagy mit nem tesz más valaki, illetve, hogy mit gondolnak mások!
16/20 anonim válasza:
Bárki is fizeti a Partizán ezerszer minőségibb, mint bármely kormánypárti média!
18/20 anonim válasza:
Gulyás Márton jó abban, amit csinál. Remélem nem lesz belőle is politikus, mint Kálmán Olgából.
19/20 anonim válasza:
Lehet lepontozni, de a Partizán a mai (szerintem) legobjektívebb politikai/közéleti műsora.
Nézz meg egy Partizán interjút és vesd össze a "nagy" kormánypárti műsorokkal.
Mehgafon: Összevágnak 10 másodperces kivágott jeleneteket, hogy a kontextusból kiemelt mondatokból propagandát csináljanak.
Bayer Show: Bayer nyugdíjjasai szintjére lebutított szórakoztató propaganda show.
Sajtóklub: Néhány öreg propagandista eszmecseréje, ahol mivel mindenki kormánypropagandista, nagy az összhang.
Vagy nézd meg ezt, ilyenekre képesek a kormánypárti propagandisták színvonal terén:
https://www.youtube.com/watch?v=YXN08yYoNHQ&ab_channel=Karan..
20/20 totolala válasza:
Furcsa lehet a fideszes felszo.póknak, hogy nem csak állami pénzből lehet valamit alkotni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!