MZP-nek hogyan van képe azt mondani, hogy a Fidesz képtelen kezelni az elszabaduló inflációt?
Nagyon jól kezelik, vettem fel csomó hitelt. Most 4,2% kamatot fizetek, ha nem lenne kamatsapka most lenne vagy 25% kamat.
Így meg inkább beteszem a megtakarításomat a kincstárba, arra is több kamatot kapok, mint amit hitelre fizetek :)
Ilyen máshol nincs, ez Orbán Viktortól nagy támogatás minden hitelesnek. Tudom is hova szavazok 2026ban
Orbánék, feltehetően szakértelem hiányából fakadóan, nem készítették fel Magyarországot a közeledő válsághelyzetre.
Most pedig letolt gatyával állunk és nem értjük mi köze az elszabadult inflációnak, a beomlott forintnak Gyurcsányhoz, Soroshoz, a migránsokhoz, LMBTQ propagandistákhoz és a brüsszeli aktatologatókhoz. Mert hiszen nem ők kormányozzák az országot, hanem az egyszemélyben, gyakorlatilag kézi irányítással uralkodó Orbán Viktor.
A te törlesztőrészleted nem qzért alacsony, mert Orbán megállította volna az inflációt. Hanem mert azt nem csak te fizeted, hanem minden más ember, aki ilyen vagy olyan formájában hozzájárul. Akár adók formájában, akár más banki ügyfélként. Álmodozni lehet róla, de a való világban nincs olyan, hogy ingyen pénz. Azt mindig megfizeti valaki.
Nem érkezik a brüsszeli jussunk. Ja, igen. A hivatalos propaganda szerint azért mert nem engedjük átműtteni az óvodásainkat, mert migránsokat akarnak betelepíteni, meg nem engedik megvédenünk a családokat a melegektől. Akkor magyarázd már el nekem, félhülyének, miért van az, hogy a sebtiben meghozott, pénzcsapbeindító új törvények miért mind a korrupció ellen vannak és nincs közük egyik említett témához sem?
Erre a bődületes ostoba mondatra elfelejtettem reagálni: "beteszem a megtakarításomat a kincstárba, arra is több kamatot kapok, mint amit hitelre fizetek :)"
Ha tudnád ez milyen súlyos gazdasági problémát jelez, akkor a szmájlit lehagytad volna a végéről. Egyetlen közgazdasági szakember sem mosolyodott el rajta. Varga Mihály és Matolcsy György pedig azon dolgozik, hogy a történelemkönyvek kíméletesen emlékezzenek meg az ő cselekedeteikről, amiket ebben a helyzetben hoztak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!