MZP-nek hogyan van képe azt mondani, hogy a Fidesz képtelen kezelni az elszabaduló inflációt?
Nagyon jól kezelik, vettem fel csomó hitelt. Most 4,2% kamatot fizetek, ha nem lenne kamatsapka most lenne vagy 25% kamat.
Így meg inkább beteszem a megtakarításomat a kincstárba, arra is több kamatot kapok, mint amit hitelre fizetek :)
Ilyen máshol nincs, ez Orbán Viktortól nagy támogatás minden hitelesnek. Tudom is hova szavazok 2026ban
"8-as, olyan feltételei, amik jók lettek volna Magyarországnak"
A megszorítások aztán nagyon jót tesznek egy országnak, főleg azoknak, akik éhenhalnak miatta.
12 Megszorításokra eddig SEMMI SZÜKSÉG nem lett volna, a kedvező konjunktúra miatt.
Megszorítások MOST KÖVETKEZNEK, az IMF nélkül, az unortodox garázdaságpolitika csődje miatt, amit az orbán-matolcsy-varga trió szabadított az országra!
#15 Mi tényleg nem, akik nem rá szavaztunk. De a kormány bizony tehet róla, hogy tartalékok nélkül, felkészületlenül éri az országot a válság, ezért itt sokkal nagyobb és durvább mint a környező országokban.
Az inflációt pedig egy az egyben ORBÁNÉK OKOZTÁK.
Róna Péter, az Oxfordi Egyetem közgazdász professzora 2015 óta húzza a vészharangot, hogy ide fog juttatni az unortodox garázdaságpolitika, amit orbán, matolcsy és varga mihály művel.
Az a vérfagyasztó, hogy PONTOSAN AZ TÖRTÉNIK, amit Róna 7 évvel ezelőtt leírt!
Kizárólag a fidesz a hibás ezért a helyzetért!
Hálás köszönet a Fidesznek és OV miniszterelnök úrnak, hogy megvédi a népünket a Brüsszel és Gyurcsány okozta áremelkedéstől!! Csak nálunk van olcsó rezsi, olcsó benzin és olcsó élelmiszer.
Hiteles vagyok, nagyon hasznos hogy csak 4,2% kamatot kell fizetnem, az inflációt sem éri el. Ez így helyes, fizessenek a gazdagok!! Fizessen Gyurcsány és Soros!!!
Csok támogatás és csok hitel mellé és babaváróból nem tudtunk építkezni, de önerőnek elfogadták. Akkor a 70 milliós ingyen hitel még nem volt. Ráadásul ha 3. gyerek megszületik akkor 4 milliót elenged Orbán Viktor.
Szóval kellett a házra és nem fix kamatra vettem fel mert az már akkor 4,5% volt. Változó kamatra 2,45%-ön tudtam felvenni, szerencsére miniszterelnök úr befagyasztotta 4,2% kamatot. Az infláció szintű kamatot már nem tudnánk fizetni, adatnak el a házat. És a Csok támogatásból semmi sem maradna, mindent elvinne a hitel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!