Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP-nek hogyan van képe azt...

MZP-nek hogyan van képe azt mondani, hogy a Fidesz képtelen kezelni az elszabaduló inflációt?

Figyelt kérdés

Nagyon jól kezelik, vettem fel csomó hitelt. Most 4,2% kamatot fizetek, ha nem lenne kamatsapka most lenne vagy 25% kamat.

Így meg inkább beteszem a megtakarításomat a kincstárba, arra is több kamatot kapok, mint amit hitelre fizetek :)

Ilyen máshol nincs, ez Orbán Viktortól nagy támogatás minden hitelesnek. Tudom is hova szavazok 2026ban

2022. szept. 18. 00:37
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
4%

"8-as, olyan feltételei, amik jók lettek volna Magyarországnak"

A megszorítások aztán nagyon jót tesznek egy országnak, főleg azoknak, akik éhenhalnak miatta.

2022. szept. 18. 01:13
 12/34 anonim ***** válasza:
93%
A színtiszta igazságot mondta. Ezt mondják a közgazdászok is, nem ő találta ki!
2022. szept. 18. 01:16
 13/34 anonim ***** válasza:
94%

12 Megszorításokra eddig SEMMI SZÜKSÉG nem lett volna, a kedvező konjunktúra miatt.

Megszorítások MOST KÖVETKEZNEK, az IMF nélkül, az unortodox garázdaságpolitika csődje miatt, amit az orbán-matolcsy-varga trió szabadított az országra!

2022. szept. 18. 01:17
 14/34 anonim ***** válasza:
5%
#14: Más dolog, hogy megvoltunk IMF nélkül, most viszont van egy nagy válság, amiről nem mi tehetünk.
2022. szept. 18. 01:18
 15/34 anonim ***** válasza:
93%

#15 Mi tényleg nem, akik nem rá szavaztunk. De a kormány bizony tehet róla, hogy tartalékok nélkül, felkészületlenül éri az országot a válság, ezért itt sokkal nagyobb és durvább mint a környező országokban.

Az inflációt pedig egy az egyben ORBÁNÉK OKOZTÁK.

Róna Péter, az Oxfordi Egyetem közgazdász professzora 2015 óta húzza a vészharangot, hogy ide fog juttatni az unortodox garázdaságpolitika, amit orbán, matolcsy és varga mihály művel.

Az a vérfagyasztó, hogy PONTOSAN AZ TÖRTÉNIK, amit Róna 7 évvel ezelőtt leírt!

Kizárólag a fidesz a hibás ezért a helyzetért!

2022. szept. 18. 01:42
 16/34 anonim ***** válasza:
83%
Miért vettél fel hitelt?
2022. szept. 18. 06:25
 17/34 A kérdező kommentje:

Hálás köszönet a Fidesznek és OV miniszterelnök úrnak, hogy megvédi a népünket a Brüsszel és Gyurcsány okozta áremelkedéstől!! Csak nálunk van olcsó rezsi, olcsó benzin és olcsó élelmiszer.

Hiteles vagyok, nagyon hasznos hogy csak 4,2% kamatot kell fizetnem, az inflációt sem éri el. Ez így helyes, fizessenek a gazdagok!! Fizessen Gyurcsány és Soros!!!

2022. szept. 18. 07:06
 18/34 A kérdező kommentje:

Csok támogatás és csok hitel mellé és babaváróból nem tudtunk építkezni, de önerőnek elfogadták. Akkor a 70 milliós ingyen hitel még nem volt. Ráadásul ha 3. gyerek megszületik akkor 4 milliót elenged Orbán Viktor.

Szóval kellett a házra és nem fix kamatra vettem fel mert az már akkor 4,5% volt. Változó kamatra 2,45%-ön tudtam felvenni, szerencsére miniszterelnök úr befagyasztotta 4,2% kamatot. Az infláció szintű kamatot már nem tudnánk fizetni, adatnak el a házat. És a Csok támogatásból semmi sem maradna, mindent elvinne a hitel

2022. szept. 18. 07:12
 19/34 Fsms ***** válasza:
98%
Kedves kérdező, ha árverezik a lakásod és hőszivattyús szólj, licitálók rá.
2022. szept. 18. 07:26
 20/34 anonim ***** válasza:
92%
Miért? Viktorta meg tudta állítani? Nem, akkor meg simán megkérdezheti.
2022. szept. 18. 07:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!