Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaza van a Mi Hazánknak,...

Igaza van a Mi Hazánknak, hogy tűzparancsot kéne engdélyezni a határvédelemnél?

Figyelt kérdés
Végülis a világ sok országában van tűzparancs a határoknál köztük a demokrácia csúcsának tartott Egyesült Államokban is. Én amúgy nem vagyok az erőszak híve, de senki sem tagadhatja, hogy ezzel a migrációs problémával valamit kezdeni kell és nem normális, hogy azért kelljen magyarázkodni, ha valaki meg akarja védeni a saját országát a beözönlőktől. Lehet lennének áldozatok, de az akció elrettentő ereje hasznos lehetne hosszútávon.

2022. szept. 17. 19:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Mivel konkrétan ott tartunk ,a nagy határvédelemben,hogy aki bejön és elfogják,ezt a rendőreink,a mi költségükön vissza viszik ,ergo taxizzák a szerb határra.

És meg aznap újra próbálkozik .

Az ásotthalmi mezőöröket meg feljelentette a valamelyik civil szervezet ,és még ők fizethetnek bírságot,mert mertek cselekedni .

Amúgy Ásotthalmon volt már lövöldözés ,autós üldözés,stb.

A szemetelés ,termény letaposas mindennapos .

A 12 es által linkelt videó sajnos igaz.

Nem merik a magyar emberek a gyerekeiket kiengedni az utcára!

Ásotthalom a migránsok miatt,sok helyen máshol meg az agresszív cigányok miatt.

A fidesz le@szarja,az összeellenzék el is tagadja ezeket.

Honfitársunk nem vérszomjas állatok ,csak kétségbe vannak esve ,joggal!

2022. szept. 18. 06:13
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
#21 Annyira aggasztó ez a helyzet és nagyon sajnálom őket, én linkektem amúgy a videót.Minimum lenne, hogy minden magyar ember a honfitársai mellé áll és együtt állunk ki azért, hogy mindenki biztonságban élhessen.Ráadáaul ez hosszútávon mindenkit befolyásolni fog, nem tudom hogy nem látják ezt sokan.Azt sem értem miért nem foglalkozik sok magyar ember azzal, hogy a honfitársainak így kell élni, és miért azokat pártolják, akik a problémát okozzák.Nagyon nincs ez így rendben.Ki kell állni egymásért, és akkor mellettünk is kiállnak, ha nekünk van problémánk!Ha mást nem, legalább ne gúnyolódnának azokon, akik nap mint nap tapasztalják az illegális határsértők károkozásait.
2022. szept. 18. 14:02
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

a válasz egyszerű! a mi országunk? igen! van jogunk megvédeni? igen! akkor meg? aki engedély nélkül 1 másik országba behatol az támadásnak fogható fel! ergo ha 1 nap 50 fiatal férfi behatol fegyverekkel akkor 1 hadüzenetel is felérhet4 tehát katonai célpontok lesznek mert nem tudjuk kik és milyen szándékkal hatolnak be MERT HA VALAKI BE AKAR JÖNNI AKKOR AZ LEGÁLISAN TESZI! így a tűzparancs az alap feltétel lenne! ez olyan mintha valaki bejön a kertembe majd a házamba este, titokban! mit teszek? le se sz.rom, vagy megvédem magam-családom-értékem? egyértelmű! nem a bűnöző idegennek van joga, hanem nekünk! mert ez a mi hazánk, mi földünk, mi határunk! és ha ők ILLEGÁLLISAN megsértik azzal az ORSZÁG ellen követnek el SÚLYOS szabályszegést! ergo megölhetjük őket vagy évekig börtönbe zárhatjuk mert ILLEGÁLISSAN megsértette az ország TERÜLETÉT! jó példa erre orosz ukrán háború! gondoljunk bele ha orosz katonák átmennek ukrajnába majd az ukránok "sziasztok illegállis határ átlépők, mizu? ja nem, nincs fegyverem, ölni rossz dlog!" (ukrajna ellen vagyok, de értitek a lényeget szerintem) magunk védeni ha kell agresszív eszközzel JOGUNK! akinek meg nem tetszik, felteszem a kérdést:

1: mért jöttél Magyarországra?

2: miért illegálisan jöttél be az országba?

2022. szept. 18. 16:54
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

Nem lövöldözhet senki ész nélkül!

Élnek a határ túloldalán is emberek, - ráadásul olyanok, akik senkinek nem ártottak semmit!

Gondolkodhatnál józanul!

2022. szept. 18. 18:50
 25/27 D-Mano ***** válasza:
82%
Ki mondta azt, hogy >>ész nélkül<< akarna itt bárki "lövöldözni"?? Senki.
2022. szept. 18. 18:57
 26/27 anonim ***** válasza:
91%
Egyedül a betolakodók lövöldöznek ész nélkül már egy ideje.
2022. szept. 18. 18:58
 27/27 anonim ***** válasza:
85%

A kommenteket végig olvasva,azokat kérdezném akik a torvykete alapból.telibe f@só fiatal férfi ,arab migránsok élete miatt aggódnak,és lesz@rjak magyar honfitársainkat,hogy még is milyen jövő elő néz Európa így?

Mi terv?

Miért is jó ez nekünk?

Főleg hogy brutális válság van kialakulóban,ahol az Európainak sem lesz mindnek munkája .Szóval a munka erő narratíva is végleg megdőlt...

2022. szept. 18. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!