Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaza van a Mi Hazánknak,...

Igaza van a Mi Hazánknak, hogy tűzparancsot kéne engdélyezni a határvédelemnél?

Figyelt kérdés
Végülis a világ sok országában van tűzparancs a határoknál köztük a demokrácia csúcsának tartott Egyesült Államokban is. Én amúgy nem vagyok az erőszak híve, de senki sem tagadhatja, hogy ezzel a migrációs problémával valamit kezdeni kell és nem normális, hogy azért kelljen magyarázkodni, ha valaki meg akarja védeni a saját országát a beözönlőktől. Lehet lennének áldozatok, de az akció elrettentő ereje hasznos lehetne hosszútávon.

2022. szept. 17. 19:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
30%

Igaza van. Pont úgy kéne, mint ahogy Honecker bácsi is csináltatta:

"Stehenbleiben oder ich schiesse!"

2022. szept. 17. 19:57
 12/27 anonim ***** válasza:
76%

[link]

Lakossági fórum.Tudom, tudom, biztos "lefizették" a résztvevőket.

Viccen kívül, érdemes meghallgatni az emberek kétségbeesését és megfigyelni, hogy a rendőrök és a fideszes képviselő mennyire ridegen, cinikusan, leszarom stílusban kezeli az emberek panaszait.

Sajnos itt az országban is sokan úgy érzik, hogy amíg nem ők szenvednek, addig leszarják és kiröhögik a többiek panaszát.

2022. szept. 17. 19:57
 13/27 D-Mano ***** válasza:
67%
Már régen ezt kellett volna tenni.
2022. szept. 17. 20:34
 14/27 A kérdező kommentje:

Megnéztem a videót, tényleg durva, ez nem mehet így tovább.

2022. szept. 17. 20:57
 15/27 anonim ***** válasza:
26%
Fideszesként maximálisan ellenzem a tűzparancsot.
2022. szept. 17. 21:00
 16/27 D-Mano ***** válasza:
66%

Fideszesként nyilván ellenzed...

Orbán nem tudja megvédeni a határt (megjegyzem, nem is akarja). Nincs sem ember, sem pénz az érdemi határvédelemre. Ezért Orbánék mindenféle jól hangzó(??) érvelést kitalálnak arra, hogy miért ne lépjen fel keményebben a határvédelem.

Te pedig >>Fideszesként<< ezt az érvelést bekajálod, és visszabégeted.

2022. szept. 17. 21:07
 17/27 anonim ***** válasza:
15%
Már miért kellene ártatlan embereket megölni vagy egyáltalán bárkit is.
2022. szept. 17. 21:09
 18/27 anonim ***** válasza:
17%
Na ez a Mi Hazánk , katasztrófa.
2022. szept. 17. 21:24
 19/27 D-Mano ***** válasza:
67%

17,

ez egy ezerszer lefolytatott vita. Aki nem érti meg, az hát...

Ezek nem ártatlan emberek, hanem újhonfoglalók. Ha ártatlan menekültek lennének, akkor a legközelebbi biztonságos országban megállnának. Nem teszik.

Egy egészséges társadalomnak van életösztöne, és megvédi magát. Egyébként meg nézd meg a másik hozzászóló által belinkelt videót a határmenti lakossági fórumról. Megéri. Ezek egyáltalán nem ártatlanok, és főleg nem veszélytelenek.

Az orosz-ukrán helyzetről megvan a magam elég sajátos véleménye (akit ez is érdekel, annak link a hozzászólás végén). De az ukrán átlagember abból a háborús színjátékból nem érzékel mást, hogy most veszélyes Ukrajnában élni. Mi vagyunk a legközelebbi biztonságos ország. (Ezen felül még kulturálisan is passzolunk- zárójel bezár.) >>ŐK<< ártatlan menekültek. Nekik még rendszeresen adományzok is. De ne keverjük már a szezont a fazonnal!

Az orosz-ukrán konfliktus az én meglátásom szerint. LINK:

[link]

2022. szept. 17. 21:28
 20/27 anonim ***** válasza:
88%

#17 Nem akarnak megölni senkit.Aki nem jön át illegálisan a határon, annak nem fog bántódása esni.Aki a felszólítás ellenére és betör, arra lesz kiadva a tűzparancs.

Nyugodj meg, ahonnan ezek jönnek, ott téged is lelőnének kérdés nélkül, ha a határaikon illegálisan akarnál betörni és az országuk területén bűncselekményeket elkövetni.

2022. szept. 17. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!