Igaza van a Mi Hazánknak, hogy tűzparancsot kéne engdélyezni a határvédelemnél?
Igaza van. Pont úgy kéne, mint ahogy Honecker bácsi is csináltatta:
"Stehenbleiben oder ich schiesse!"
Lakossági fórum.Tudom, tudom, biztos "lefizették" a résztvevőket.
Viccen kívül, érdemes meghallgatni az emberek kétségbeesését és megfigyelni, hogy a rendőrök és a fideszes képviselő mennyire ridegen, cinikusan, leszarom stílusban kezeli az emberek panaszait.
Sajnos itt az országban is sokan úgy érzik, hogy amíg nem ők szenvednek, addig leszarják és kiröhögik a többiek panaszát.
Megnéztem a videót, tényleg durva, ez nem mehet így tovább.
Fideszesként nyilván ellenzed...
Orbán nem tudja megvédeni a határt (megjegyzem, nem is akarja). Nincs sem ember, sem pénz az érdemi határvédelemre. Ezért Orbánék mindenféle jól hangzó(??) érvelést kitalálnak arra, hogy miért ne lépjen fel keményebben a határvédelem.
Te pedig >>Fideszesként<< ezt az érvelést bekajálod, és visszabégeted.
17,
ez egy ezerszer lefolytatott vita. Aki nem érti meg, az hát...
Ezek nem ártatlan emberek, hanem újhonfoglalók. Ha ártatlan menekültek lennének, akkor a legközelebbi biztonságos országban megállnának. Nem teszik.
Egy egészséges társadalomnak van életösztöne, és megvédi magát. Egyébként meg nézd meg a másik hozzászóló által belinkelt videót a határmenti lakossági fórumról. Megéri. Ezek egyáltalán nem ártatlanok, és főleg nem veszélytelenek.
Az orosz-ukrán helyzetről megvan a magam elég sajátos véleménye (akit ez is érdekel, annak link a hozzászólás végén). De az ukrán átlagember abból a háborús színjátékból nem érzékel mást, hogy most veszélyes Ukrajnában élni. Mi vagyunk a legközelebbi biztonságos ország. (Ezen felül még kulturálisan is passzolunk- zárójel bezár.) >>ŐK<< ártatlan menekültek. Nekik még rendszeresen adományzok is. De ne keverjük már a szezont a fazonnal!
Az orosz-ukrán konfliktus az én meglátásom szerint. LINK:
#17 Nem akarnak megölni senkit.Aki nem jön át illegálisan a határon, annak nem fog bántódása esni.Aki a felszólítás ellenére és betör, arra lesz kiadva a tűzparancs.
Nyugodj meg, ahonnan ezek jönnek, ott téged is lelőnének kérdés nélkül, ha a határaikon illegálisan akarnál betörni és az országuk területén bűncselekményeket elkövetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!