Ha lekapcsolnák a lakossági előfizetőket az internetről, mennyivel csökkenne a számítógép és okostelefon használat?
Figyelt kérdés
Megspórolva ezzel rengeteg villamos energiát, amit a rászorulók fűtéstámogatására szánhatnánk!2022. szept. 17. 03:39
11/18 anonim válasza:
#2 köszönjük a ruszkiszopó propagandát ügynök elvtárs
12/18 anonim válasza:
Akkor netezés helyett játszanánk, menne a videokártya meg a proci fullon, és 10W helyett 200W-ot fogyasztana a gép. A hülyének is megéri.
Egy telefon akksija meg 1W teljesítményre sem képes. Jó, hogy értesz a dolgokhoz...
14/18 anonim válasza:
Hm... Talán többen tanulnának meg irni, olvasni helyesen (nem mindegy: b@sszátok meg vagy b@sszatok meg). Társasozás, beszélgetés lenne az esti program, nem a telefon nyomkodása, és nem lenne ennyi baleset!
15/18 anonim válasza:
"Társasozás, beszélgetés lenne az esti program, nem a telefon nyomkodása, és nem lenne ennyi baleset!"
Kiközösített gyerek voltam az iskolában az internet korszak előtt, a hasonló gyerekeknek nem lenne társasozás meg beszélgetés az esti program.
16/18 anonim válasza:
#15 engem is kiközösítettek a suliban, de ennek ellenére otthon igenis játszottunk, beszélgettünk! A másik, hogy ha nem a telefon és az online kreszvizsga+oktatás lenne, nem lenne ennyi baleset, mert mindenki körültekintőbben közlekedne.
17/18 anonim válasza:
Régen is voltak balesetek, csak lassabbak voltak a járművek, és nem volt ennyi autó. Azért én még emlékszem, hogy gyerekkoromban nem volt ennyire tele egy lakótelepi parkoló Budapesten, mint most.
18/18 anonim válasza:
Most sem kötelező internetet használni. Társasozhatsz, beszélgethetsz, fizetheted sárga csekken a számlákat, lehet papíron a bérleted (mondjuk a hőpapírt érdemes akkor hűtőben tartani, hogy ne halványodjon el érvényességi időn belül), a banki ügyeket is intézheted személyesen, az orvostól is kérhetsz mindent papíron, ne a felhőbe tegye fel csak. Mondjuk nekem időspórolás az internet, nem a papír újságban mazsolázom, hogy mi hol olcsóbb, és látom, hogy van-e az én méretemben cipő a nagyobb cipőboltokban, nem kell heteket mászkálni (volt ilyen), hogy hol találok a 21,5 cm hosszú lábfejemre méretet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!