Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jelenlegi szörnyű inflációba...

A jelenlegi szörnyű inflációban mi az az élelmiszer ami olcsó egészséges és jól lehet vele lakni?

Figyelt kérdés

2022. szept. 16. 17:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez van, erre van pénz. :) Majd havonta egyszer eszünk egy kis húst azt jól van.
2022. szept. 16. 22:10
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Zabpehely tejjel. Sok kalória van benne és laktató. Kakaóval jobb íze van, de úgy már drágább.
2022. szept. 17. 02:22
 13/16 anonim ***** válasza:

13

A tej nem annyira olcsó

2022. szept. 17. 02:29
 14/16 anonim ***** válasza:
#14 300 forint körül már lehet tejet venni, amit több napig tud utána fogyasztani, ez hogy nem olcsó?
2022. szept. 17. 02:32
 15/16 anonim ***** válasza:
"És a pékségben nem emelték az árakat az utóbbi időben?" Természetesen emelik, de heti 3 kilós kenyérnél azért nem vészes. Élelmiszert, minden mást tanyákról veszek ismerősöktől, ők is emelnek, de messze nem úgy, mint a boltok.
2022. szept. 17. 11:23
 16/16 anonim ***** válasza:

A legolcsóbb tej, amit láttam az elmúlt két hétben Budapest több kerületét beleértve az 329ft volt a Lidl-ben a 4. kerületben.

Ez a hazai másfeles tej. Vettem belőle két litert, de már megbántam..

Az íze, az állaga.. Ocsmány, de az összes többi bőven 480ft felett van. És ez nem benzin!

2022. szept. 17. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!