Akor vasárnap szavaz az EU az ellenünk való szankciokrol vagyis a kifizetésunk elhalasztasarol ? Vegulis a korrupció a fő bajuk? Vagy rendszer váltást akarnak ?
Szerintem már biztos hogy szankciozni fognak minket már szurjuk a szemük.
Gondolom majd ezt nemtudjuk megvetozni ha rólunk szól.
De most a korrupció a fő bajuk ?
22
Valahogyan az értelmi képességeddel kellene fölfogni, hogy a korrupció az, amikor lefizetek egy állami tisztségviselőt, hogy nekem juttasson előnyöket másokkal szemben.
Pl. idei áprilisi hír: Ármós Sándor volt rendőr dandártábornok másodjára is korrupciós bűncselekmény miatt áll bíróság előtt. A tárgyaláson kiderült, azzal kért két millió forintot a másodrendű vádlottól, hogy nigériai örökséghez csak a pénz ellenében juthat hozzá.
Aki az ilyen nigériai örökségről szóló kacsának bedől, az meg is érdemli...
-Egy időben sorozatban kaptam emaileket, hogy 10-20-30 ezer dollárért már hozzá is jutok távoli rokonom több millió dolláros örökségéhez.
Nyilván, hogy a korrupció a fő bajuk (rendszerváltást akarjanak a magyar polgárok, ha meg hülyék, ne akarjanak)!
Nekem is az lenne a fő bajom, ha lopnád a pénzem, hogy lopod a pénzem!
Ez olyan, mintha kirimánkodnád tőlem, hogy segítsek, mert éhezik a gyereked - aztán meglátnám, hogy magadra költöd a pénzt és elpiálod meg elk..urvázod (a gyerek meg ugyanazokban a rongyonkban jár)!
Az EU sem Mélyszaros Lórinc és Tiborcz Istváncz megsegítésére küldte eredetileg a pénzeket, sem arra, hogy orbán Ráhel a saját lábukra álljon, dem pedig arra, hogy ötszörösen túlárazott stadion meg kisvasút épüljön a miniszterelnök kertje végébe!
20# ez magyarorszag itt mindenki ügyesskedik .
Amúgy én egy állami cégnél dolgozom és kb ugyan úgy nem tartjuk be a szabályokat a baleset meg tuzvedelem itt kb nincs mert senkit nem erdekel
Főnök asszonyunk a rokonanak cegetol veszi a biomaszaval működő eromuvunk a fát.amibol távhot csinálun.
Mikor a vasutnal dolgoztam ott a helyi palyamesterek nyúltak le a kivágott fákat. Volt hogy a saját telekere kellet mennünk fat vágni Mavos cuccban Mavos szerszámokkal.
8 órát ugyan úgy megkaptuk nekünk kb mindegy volt vasút mellet vagy a főnök telken melózunk. MÁV ugyan úgy fizet .
Elolvastam a linkedet.
Pont ilyen emaileket kaptam Nigériából, amivel Ármós próbálta "kábítani" a 2. rendű vádlottat.
Megjegyzem, egyiknek sem hiszem egy szavát sem. Vagy mind a kettő lökött.
Mindenestre nem értem, milyen alapon csökkentette a bíróság a büntetését 6-ról 4 évre. Ilyen esetben súlyosbítani illenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!