Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akor vasárnap szavaz az EU az...

Akor vasárnap szavaz az EU az ellenünk való szankciokrol vagyis a kifizetésunk elhalasztasarol ? Vegulis a korrupció a fő bajuk? Vagy rendszer váltást akarnak ?

Figyelt kérdés

Szerintem már biztos hogy szankciozni fognak minket már szurjuk a szemük.

Gondolom majd ezt nemtudjuk megvetozni ha rólunk szól.

De most a korrupció a fő bajuk ?

2022. szept. 16. 15:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
18, a földhasználó nem tulajdonosa a földnek.
2022. szept. 16. 15:53
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
20, kiragadtam 3 történetet, de emelett volt itt szigetelőtől kezdve légtechnikusi cégen át szállitmányozásig, minden. Nem 2 cégről és nem 2 területről van szó és mindenhol ugyanez a vége. A tulaj, bérlő, érintett nem tehet semmit. Volt, aki bement a rendőrségre, a szemébe néztek és kiröhögték, hogy biztos, hogy ezt akarja?
2022. szept. 16. 15:55
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
21 nem, de lehetősége sem volt arra, hogy megtartsa azt a földet, amit 20x éve művelt. Egyszerű, helyi parasztok, földművelők és qva sokan vannak. Utána volt, akinek nem volt más választása, elment Mészároshoz, ugyanazt a földet rendezni, csak tőle negyed annyi bevétele származott, mint fizetés.
2022. szept. 16. 15:58
 24/30 anonim ***** válasza:
0%

22

Valahogyan az értelmi képességeddel kellene fölfogni, hogy a korrupció az, amikor lefizetek egy állami tisztségviselőt, hogy nekem juttasson előnyöket másokkal szemben.

Pl. idei áprilisi hír: Ármós Sándor volt rendőr dandártábornok másodjára is korrupciós bűncselekmény miatt áll bíróság előtt. A tárgyaláson kiderült, azzal kért két millió forintot a másodrendű vádlottól, hogy nigériai örökséghez csak a pénz ellenében juthat hozzá.

2022. szept. 16. 16:00
 25/30 anonim ***** válasza:

Aki az ilyen nigériai örökségről szóló kacsának bedől, az meg is érdemli...

-Egy időben sorozatban kaptam emaileket, hogy 10-20-30 ezer dollárért már hozzá is jutok távoli rokonom több millió dolláros örökségéhez.

2022. szept. 16. 16:29
 26/30 anonim ***** válasza:

25

Kár volt idéznem az utolsó mondatot is, mert félreértetted. Itt a cikk, olvasd el:

[link]

2022. szept. 16. 16:36
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván, hogy a korrupció a fő bajuk (rendszerváltást akarjanak a magyar polgárok, ha meg hülyék, ne akarjanak)!

Nekem is az lenne a fő bajom, ha lopnád a pénzem, hogy lopod a pénzem!

Ez olyan, mintha kirimánkodnád tőlem, hogy segítsek, mert éhezik a gyereked - aztán meglátnám, hogy magadra költöd a pénzt és elpiálod meg elk..urvázod (a gyerek meg ugyanazokban a rongyonkban jár)!

Az EU sem Mélyszaros Lórinc és Tiborcz Istváncz megsegítésére küldte eredetileg a pénzeket, sem arra, hogy orbán Ráhel a saját lábukra álljon, dem pedig arra, hogy ötszörösen túlárazott stadion meg kisvasút épüljön a miniszterelnök kertje végébe!

2022. szept. 16. 16:55
 28/30 A kérdező kommentje:

20# ez magyarorszag itt mindenki ügyesskedik .

Amúgy én egy állami cégnél dolgozom és kb ugyan úgy nem tartjuk be a szabályokat a baleset meg tuzvedelem itt kb nincs mert senkit nem erdekel

Főnök asszonyunk a rokonanak cegetol veszi a biomaszaval működő eromuvunk a fát.amibol távhot csinálun.

Mikor a vasutnal dolgoztam ott a helyi palyamesterek nyúltak le a kivágott fákat. Volt hogy a saját telekere kellet mennünk fat vágni Mavos cuccban Mavos szerszámokkal.

8 órát ugyan úgy megkaptuk nekünk kb mindegy volt vasút mellet vagy a főnök telken melózunk. MÁV ugyan úgy fizet .

2022. szept. 16. 17:42
 29/30 anonim ***** válasza:
88%
Valaki itt nagyon kapálózik a korrupció fogalmán, mintha a hűtlen kezelés, sikkasztás, zsarolás, fenyegetés, közhatalommal való visszaélés és hasonló jogtények ne lennének egyformán rosszak.
2022. szept. 16. 17:48
 30/30 anonim ***** válasza:

Elolvastam a linkedet.

Pont ilyen emaileket kaptam Nigériából, amivel Ármós próbálta "kábítani" a 2. rendű vádlottat.

Megjegyzem, egyiknek sem hiszem egy szavát sem. Vagy mind a kettő lökött.

Mindenestre nem értem, milyen alapon csökkentette a bíróság a büntetését 6-ról 4 évre. Ilyen esetben súlyosbítani illenék.

2022. szept. 16. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!