Akor vasárnap szavaz az EU az ellenünk való szankciokrol vagyis a kifizetésunk elhalasztasarol ? Vegulis a korrupció a fő bajuk? Vagy rendszer váltást akarnak ?
Szerintem már biztos hogy szankciozni fognak minket már szurjuk a szemük.
Gondolom majd ezt nemtudjuk megvetozni ha rólunk szól.
De most a korrupció a fő bajuk ?
Ez sajnos egyáltalán nem kamu.
A németek 65 milliárd euroval próbálják menteni a menthetőt. Tőlünk meg elvonnak 15 milliárdot a helyreállítási alapból.
A nagy energiafelhasználók egyelőre osztanak, szoroznak.
Itt sem, s Európában sem látni a végét.
7
Korrupció szó jelentése:
megvesztegetés ténye a gazdasági, politikai, hivatali életben, amikor egy (magas rangú) állami hivatalnokot, hatósági személyt vagy gazdasági, politikai döntéshozót ígéretekkel, ajándékokkal, pénzzel, szívességgel megvesztegetnek, lefizetnek jogtalan előnyök érdekében.
Pályaudvart újítanak föl és építenek golfpályát? Gőzöd nincs, mi a korrupció.
15
Írd le, hogyan jutottak? (nem járok templomba, nem vagyok hívő)
Rendben,
az egyik legfelkapottabb autószerviz volt a környéken, kb mindenki hozzájárt, ráadásúl márkaszerviz is volt egyben. Meg akarták venni, de a tulajnak jól ment. Elöször felhivták telefonon, lekoptatta. Utána a kis Mészáros ment már személyesen, a piaci ár töredékét kinálta neki, hozzátéve, hogy ne utasitsa vissza az ajánlatát. Lekoptatta. Még egyszer visszament kis Mészáros, akkor már potompénzt kinált, persze a tulaj, megint elküldte. Nem történt semmi. Fél év után a NAVtól kezdve, mindenki a nyakára járt, szinte naponta kapott vizsgálatokat és a végén nem tudott mit tenni, eladta nekik potom pénzért.
A másik egy étterem, amit szintén meg akartak venni, ugyanez volt a történet sokáig, ott a vége az lett, hogy magát az egész épületet vették meg végül a várostól, és az étterem tulajdonosát kirakták. Ugyanaz maradt az étterem, csak már Mészárosék üzemeltetik.
Milliónyi ilyen történet van helyben.
És kit választottatok parlamenti képviselőnek, meg polgármesternek, meg helyi képviselőnek?
Na ugye...
17
Ez nem korrupció, ez fenyegetés és kényszerítés. A NAV meg járhat ellenőrzésre, ha minden rendben van, de úgy tűnik, előfordulhattak számla nélküli munkavégzések is. Tudom, mert egyszer egy márkaszervizben föltették a kérdést: kp. fizetek v. banki átutalással. Kp. fizettem, amit egy füzetbe írtak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!