Orbán Viktor miért nem mond le?
#20 "Mert szerinte akkor jön a Gyúrcsány, és akkor a nép rabigába jut. Tuti kattant Viktorta... A másik: a démonizált nép nem engedné, mert szerintük is akkor Gyúrcsány jönne a hatalomra."
Gyurcsányod most is ott ül a parlamentben neked és társaidnak köszönhetően.
Ha most kijelented, hoyg az ellenzéki összefogás győzelme esetén nem lett volna gyurcsány ott a kormányban maga vagy a felesége és nem lett volna meghatározó pártja a dk, nem az történt volna amit ők akarnak - akkor körbe röhöglek. Ennyire te sem lehetsz hülye.
Kb. azért, mint a korai viccben volt:
"Nagyon nagy bűz van a Parlamentben. Valószínűleg Kovácsnál van a gond.
A házelnök megkérdi az öreget:
- Kovács elvtárs: maga becsinált?
- Én bizony be - mondta Kovács.
- Hát akkor miért nem megy ki? - kérdi a Házelnök.
- Mert még folytatom...".
21, igen, nekem és az egész családomnak 89 egy olyan pillanat volt az életünkben, hogy én egész életemben ezzel a baromsággal fogok jönni.
Anyám 30 év után látta viszont a nagybátyámat, én életemben elöször és akkor mehettem külföldre is elöször!
25-ös, olvass történelmet, hogy alakult az ország a 2. VH után!
Én nem fogom neked megtanitani, nem vagyok tanár és nem én tehetek róla, hogy nem érted!
#26 Bakker, mit vársz tőlem? Legyek gondolatolvasó?
Mi a tököm köze van a te '89-es élményednek az ország 2. világháború utáni alakulásához, de legfőképpen mi köze van a 21-ben leírtakhoz?
Te sem érted azért nem vagy képes megválaszolni?
Meg véletlenül se mondjon le!!
Akkor vége Magyarországnak.
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!