Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha csatlakoznánk az Eu ügyészs...

Ha csatlakoznánk az Eu ügyészséghez és vagy leváltanák Polt Pétert, akkor mi lenne az EDDIGI korrupciós ügyekkel?

Figyelt kérdés

Már többen is írtátok itt, hogyha belépnénk az EU ügyészségbe, akkor lecsuknák Orbánt/Tiborcot/Lölőt. Itt nyilván a Fideszes holdudvar tagjairól van szó! Az lenne a kérdésem, hogyha csatlakoznánk az Eu ügyészséghez, akkor ezekért a múltbéli lopásokat is számon lehetne kérni? Vagy ha leváltanák Polt Petit, akkor is? Egyszóval kivizsgálnák az eddigi korrupt dolgokat és megbüntetnék a Fideszt érte? És még annyit kérdeznék, hogy így időben visszamehetnének 2010 körülre is és ott is vizsgálhatnának?

(Tudom, hogy ez olyan kérdés ami sokaknak egyértelmű, de nekem nem … :D )

2022. szept. 14. 21:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Utolsó, én értem az érveidet de akkor sem támogatnám azt, hogy a múltbéli ügyeket ne vizsgálják.

Viszont megfogalmazódott bennem még valami, mi lenne, ha leváltanák Poltot de nem lennénk az ügyészségben? Az is elég lenne, hogy megszorongassa a Fidessszt?

Persze én annak örülnék, ha mindkettő feltétel lenne!

2022. szept. 14. 22:38
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Hírtelen minden ezekkel kapcsolatos papír eltűnne.
2022. szept. 14. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!