Ha csatlakoznánk az Eu ügyészséghez és vagy leváltanák Polt Pétert, akkor mi lenne az EDDIGI korrupciós ügyekkel?
Már többen is írtátok itt, hogyha belépnénk az EU ügyészségbe, akkor lecsuknák Orbánt/Tiborcot/Lölőt. Itt nyilván a Fideszes holdudvar tagjairól van szó! Az lenne a kérdésem, hogyha csatlakoznánk az Eu ügyészséghez, akkor ezekért a múltbéli lopásokat is számon lehetne kérni? Vagy ha leváltanák Polt Petit, akkor is? Egyszóval kivizsgálnák az eddigi korrupt dolgokat és megbüntetnék a Fideszt érte? És még annyit kérdeznék, hogy így időben visszamehetnének 2010 körülre is és ott is vizsgálhatnának?
(Tudom, hogy ez olyan kérdés ami sokaknak egyértelmű, de nekem nem … :D )
Utolsó, én értem az érveidet de akkor sem támogatnám azt, hogy a múltbéli ügyeket ne vizsgálják.
Viszont megfogalmazódott bennem még valami, mi lenne, ha leváltanák Poltot de nem lennénk az ügyészségben? Az is elég lenne, hogy megszorongassa a Fidessszt?
Persze én annak örülnék, ha mindkettő feltétel lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!