Reuters: 6400 milliárd forint elvonását javasolhatja Magyarországtól az Európai Bizottság? De jó lesz? Ennyi kijár a Csútinak?
Jó lesz, sok buzernyák fideszes éljenezhet az orbán rezsimnek.
Az ország fejlődését meg félre rakhatják 20 évre és mehetnek a gyerekeikkel együtt a gyárba dolgozni.
"Ennél több is kijárna,"
Nem baj, kaphat ő még a végén olyan ajéndékot is, mint Nicolae Ceaușescu
Kitől kaphat?
A Kárpátok Géniuszának a saját népe tekerte ki a nyakát.
Mi megválasztottuk sokadszorra is...és a jelöltjei sorra nyerik az időközi választásokat.
"#23
Kitől kaphat?
A Kárpátok Géniuszának a saját népe tekerte ki a nyakát.
Mi megválasztottuk sokadszorra is...és a jelöltjei sorra nyerik az időközi választásokat."
Miközben lerombolták a demokráciát és joggal számíthatnak pénzmegvonásra! Bár amilyen birka a magyar nép, még azután is éltetni fogja a bölcs vezérünket, miután még putrisabb szintre züllik ez a csóró ország.
Amúgy nem volt fair az a választás, ahol sorra szereztek 2/3 ot.
A lényeg felett elsiklottatok: "Ugyanakkor azt is javasolják a tagállamok pénzügyminisztereinek, hogy adjanak időt Magyarországnak a vállalásaik teljesítésére."
Tehát teljesíteni kell bizonyos vállalásokat, és akkor megjön az egész összeg. Ennél én rosszabbra számítottam.
"Tőlem nem. "
Azt is értem, hogy jobb Londonban mosogatni (bocs, de amennyi észt mutatsz, talán arra alkalmas lehetsz). De rajtad kívül is elég sokan örülnek, hogy a brét még mélyebbre tolják a szájukban... És az övékében, nem Orbánéban. Ez a legnagyobb probléma.
#4:
"Most kellene a pénz az uniótól napelemre meg hőszigetelésre , elég gáz hogy nem adnak."
Adtak már kifejezetten erre. Aztán 2017/2018-ban a magyar kormány kisírta az EUnál, hogy ezt költhessék állami épületekre amibe végül az EU belement. Volt pénz lakossági fűtéskorszerűsítésre, csak mi elvertük másra. Furcsa, hogy április 3-án erre senki nem emlékezett.
"Furcsa, hogy április 3-án erre senki nem emlékezett."
Ebben az orszagban aranyhalak elnek
Arra sem emlexik senki hogy tegnap mi volt, nemhogy evekkel ezelott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!