Reuters: 6400 milliárd forint elvonását javasolhatja Magyarországtól az Európai Bizottság? De jó lesz? Ennyi kijár a Csútinak?
#6 :D :D :D
Csatlakozzunk Oroszországhoz, mert "szabad független ország szeretnénk végre lenni" - Atyaúristen!!! XDDD Hát feldobtad a napomat. :D
Addig értem, hogy nem szeretitek a fideszt. Teljesen világos. Én sem szeretem. De emellett miért örültök annak, hogy azt a pénzt végő soron tőletek veszik el? Még ha egy részét le is nyúlják, akkor is nálatok lenne belőle felújítva az út, nálatok lehetnének új munkahelyek, nálatok lehetne olcsóbb az élet.
És ha azt hiszitek, hogy majd ettől bárki is fellázad Orbán ellen, akkor rosszabbak vagytok, mint a kutyái...
" De emellett miért örültök annak, hogy azt a pénzt végő soron tőletek veszik el?"
Tőlem nem. 2002 óta Angliában élek de jót röhögök az Erkölcsi Hulla hanyatlásán. Ha megdöglik, na arra hazajövök(1 napra....) hogy lehugyozzam a sírját.
"Ennyi kijár a Csútinak?"
Ennél több is kijárna, csak az a baj, hogy ezt is mi fizetjük a végén, mert azt a pénzt ami a kasszából hiányozni fog, azt rajtunk hajtja be. Ő nem tesz hozzá egy fillért sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!