A Fidesz hogy tud még mindig választást nyerni?
Se program, se miniszterelnök jelölti vita, se statisztikákkal bizonyítható jó lét ,se semmi.
Magyarország jelenleg a 2.legkorruptabb kormány, és egyben az egyik legszegényebb: Elég csak ránézni az utakra.
Hogy a fenébe nyernek ezek még mindig választást? Az emberek vakok?
A vita eddig sem arra szolgált, hogy megismerjük a felek nézeteit, terveit. Arra ott a program. Akit érdekel, el fogja olvasni.
Én úgy gondolom hogy egy ország fejlődését nem a szakértelem hiánya gátolja meg, hanem a korrupció.
Hogyha állandóan váltogatnánk a jelölteket, nem tudnának kifejleszteni lopási stratégiát
(Ehhez is gyakorlat kell. Több éves.)
És az emberek élete is jobbra fordulna. Szerintem minden jelölt megérdemel 1 esélyt (NEM 2-t).
"Ezeket a marhaságokat honnan veszitek?"
Az elmúlt 12 évből... Nem tudom, hogy te hol éltél. Nem itt. Agyban legalábbis.
"Márki Zay Péter TÖBB ÓRÁKAT beszélt"
Sikerült a fidesz szempontjából a legjobb jelöltet kiválasztani. MINDEN halott ügy, amihez a fidesznek és/vagy Gyurcsánynak köze van. Amíg ilyen szánnivaló emberekkel próbálkozik az ellenzék (Márki Zay, Falus, Karácsony stb), addig olyan sima lesz a fidesz 2/3, mint a babapopsi. Erre mondom azt, hogy őrültség ugyanattól a bemenettől eltérő kimenetet várni. És meg is van a nagy pofáraesés. Immár sokadszor. Bármelyik sales-es képes beszélni órákat a semmiről. Értem én, hogy neked ez kell. Sok választónak nem. És ezt nem látja át az ellenzék. Ahogy nézem: te sem.
#25 "Amíg ilyen szánnivaló emberekkel próbálkozik az ellenzék (Márki Zay, Falus, Karácsony stb), "
Megint megkérdezem: Meghallgattál valah is egy interjút MZP-vel?
Vagy csak a fidesz propagandát hallgattad?(Nyílván)
Akkor mi alapján ítélkezel/alkotsz véleményt?
"Értem én, hogy neked ez kell. Sok választónak nem. És ezt nem látja át az ellenzék. Ahogy nézem: te sem."
Az embereknek leginkább a Fidesz riogatása miatt nem kell az ellenzék.
Egy tisztességes, fair, demokratikus választáson ezeknek nem lenne se 2/3uk, se többségük.
#18 " Én arról beszélek hogy a Gyurcsány Kormány idején +0.016 Fidesz kormány +0.023 3szor annyi idő alatt hozták szinte ugyanazt a fejlődést."
MI VAN???
Mi ez a +0,016 meg +0,023?
Mi az hogy 3-szor annyi idő alatt? Még azt sem tudod melyik kormány mennyi ideig volt? Nem sikerült elolvasnod vagy megértened mit jelent a HDI index?
#27 "Megint megkérdezem: Meghallgattál valah is egy interjút MZP-vel?
Vagy csak a fidesz propagandát hallgattad?(Nyílván)"
Meghallgattam. Szerintem többet is mint te, lévén alapból nem vagy hajlandó "kormánymédiát" megnézni, tehát te lemaradtál a feléről. Megnéztem a vitáit is amit te nem.
Az az ember nemcsak buta, hülye is és ráadásul azt hiszi ő az új messiás. Ha neked ez nem jött le ennyi idő alatt akkor már értem miért van gondod mással is és miért hiszed amiket a 24 -ben és előtte írtál. kevés tudás, nem érted az összefüggéseket, nem látod át a dolgojkat és nem ismered fel a következményeket. de nagy hangon tudsz másokat leminősíteni.
Az embereknek leginkább a Fidesz riogatása miatt nem kell az ellenzék."
Nem. 12 év és ennyi elveszett választás után végre felfoghatnád, hoyg nem a média számít, nem a propaganda számít, hanem a tettek számítanak. Az amit az emberek átéltek 2010 előtt azoktól a politikusoktól akik most ellenzéki összefogás néven újra hatalomra akartak kerülni, amit átéltek ennek a kormánynak a ciklusai alatt és amit megtapasztaltak az ellenzéki politikusoktól.
"Egy tisztességes, fair, demokratikus választáson ezeknek nem lenne se 2/3uk, se többségük."
Tisztességes, fer és demokratikus volt a választás. Ez is meg a korábbiak is. legalább a saját haverjaidnak elhihetnéd akik hasonlóan hittek ebben a baromságban majd leesett állal tapasztalták, hogy nincs csalás, nincs visszaélés, az emberek elmennek, szabadon, tisztán, demokratikusa szavaznak és az eredmény megint fidesz győzelem. Mert a fideszre akartak szavazni. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!