Elhunyt Wittner Mária. Isten nyugosztalja békében! Milyen emlékek maradnak róla te benned?
Figyelt kérdés
2022. szept. 14. 13:07
11/19 anonim válasza:
12/19 anonim válasza:
Bocs, de nekem egy rokonom mesélte, hogy elrángattak egy titkárnőt a pártházból, aki talán még párttag se volt. A belei lógtak az utcán. Na, ilyenek voltak. De biztos nem történt ilyen, mindenkit csak ok nélkül börtönöztek be, igaz?
13/19 anonim válasza:
12
Az ablakon dobták ki. Kórházba szállították, belehalt sérüléseibe.
15/19 anonim válasza:
tudtommal sebesült katonákat öldösött ápolóként
17/19 anonim válasza:
Mivel nem vagyok Fideszes, ezért a politikai szerepvállalásával nem tudtam azonosulni, meg nyilván mondott is egy csomó olyan dolgot, ami kifogásolható. De azt, hogy 1956-ban 19 évesen, nőként bátor volt, azt nem lehet tőle elvitatni. Valószínű sokan, akik szidják őt, nem mertek volna az utcára sem menni. Szerintem vállalta volna a halált is, ha úgy alakult volna. Gondolom idős korára el is butult, nem látta, hogy a Fidesz sok mindenben semmivel nem jobb, mint a kommunisták voltak. Mondjuk így van ezzek az országban elég sok, elvileg értelmes, iskolázott ember is, hiszen megszavazzák ezt a korrupt kormányt.
18/19 anonim válasza:
15
Milyen katonákat? Oroszokat? Magyar katonákat biztosan nem.
19/19 anonim válasza:
17
Biztosan az "elbutulása" mondatta vele, hogy az MSZP a kommunisták utódpártja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!