Támogatnátok azt, hogy Magyarország is kezdje népszerűsíteni külföldön a magyar kultúrát, nyelvet, elkezdje építeni a "soft power-t", vagy nem? Miért?
Öhm... minek?
Szerintem inkább pont, hogy Magyarországon kéne a valódi magyar értékeket érdemben építeni. Lehetőleg a politikai "elit" kihagyásával, mert amihez ők hozzányúlnak, az rohadásnak indul.
Én úgy érzem, hogy a magyarok sem tartják különösebben a magyar kultúrát fontosnak.
Hírdethetjük a magyar költészetet, de a múltkor pl tanúja voltam, ahogy egy ember idézett egy versből "Vár állott, most kőhalom, kedv s öröm röpkedtek", mire a másik rámondta, hogy "aha, Arany János, mi?"..... A SAJÁT FUCKIN HIMNUSZÁT NEM ISMERTE FEL! :D
Szóval én inkább azt támogatnám, hogy előbb itthon tegyünk rendet.
Támogatnám, de először itthon kellene rendet tenni. Szellemileg igényessé kellene tenni az embereket, meg valami minimális nemzettudatot illene nevelni beléjük, hogy ne legyenek olyan beteg gondolkodásúak, akik szégyellik a magyarságukat (mint itt feljebb is egy hozzászóló).
Sajnos ennek csekély esélye van, legalábbis ebben a velejéig romlott politikai garnitúrában nem látom a nemzet gyarapításának szándékát.
Először Magyarországon kellene népszerűsíteni a magyar nyelvet! Nagy gondok vannak. Elég itt pár hozzászólást elolvasni a Gyakorin.
Magyar irodalmat vagy egyáltalán könyvet hányan olvasnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!