Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok azt, hogy Magyaro...

Támogatnátok azt, hogy Magyarország is kezdje népszerűsíteni külföldön a magyar kultúrát, nyelvet, elkezdje építeni a "soft power-t", vagy nem? Miért?

Figyelt kérdés
Tehát nem csak a külhoni magyarságnak, hanem magyar felmenőkkel nem rendelkező embereknek is, Londonban, Amszterdamban, Los Angelesben stb. reklámozza a magyar nyelv tanulását, Petőfi és Jókai olvasását, magyar ételek evését stb. mint ahogy Kínának is csinálja a Konfúciusz Intézet.

2022. szept. 13. 18:04
A kérdező szavazást indított:
Támogatnám
Nem
18 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Nem. Itt már normális kultúra nincs, akkor minek?
2022. szept. 13. 18:06
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Mâr az is elég lenne ha nem kellene szégyellni a magyar âllampolgárságot :D
2022. szept. 13. 18:06
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

Öhm... minek?

Szerintem inkább pont, hogy Magyarországon kéne a valódi magyar értékeket érdemben építeni. Lehetőleg a politikai "elit" kihagyásával, mert amihez ők hozzányúlnak, az rohadásnak indul.

Én úgy érzem, hogy a magyarok sem tartják különösebben a magyar kultúrát fontosnak.

Hírdethetjük a magyar költészetet, de a múltkor pl tanúja voltam, ahogy egy ember idézett egy versből "Vár állott, most kőhalom, kedv s öröm röpkedtek", mire a másik rámondta, hogy "aha, Arany János, mi?"..... A SAJÁT FUCKIN HIMNUSZÁT NEM ISMERTE FEL! :D

Szóval én inkább azt támogatnám, hogy előbb itthon tegyünk rendet.

2022. szept. 13. 18:09
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Ennek max a Kárpát Medencében lenne értelme azoknál akik szórványban élnek. Kétlem hogy egy londoni magyart érdekelne ez, szerintem pont azért ment ki hogy minél távolabb legyen Orbán Magyarországától.
2022. szept. 13. 18:15
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ennek kb annyi értelme lenne, mint a hittérítőknek. Semmi sikere nem lenne
2022. szept. 13. 18:18
 6/9 anonim ***** válasza:
18%
Kötelezővé kell tenni egész Európában a magyar nyelv használatát.
2022. szept. 13. 19:08
 7/9 anonim ***** válasza:
88%

Támogatnám, de először itthon kellene rendet tenni. Szellemileg igényessé kellene tenni az embereket, meg valami minimális nemzettudatot illene nevelni beléjük, hogy ne legyenek olyan beteg gondolkodásúak, akik szégyellik a magyarságukat (mint itt feljebb is egy hozzászóló).

Sajnos ennek csekély esélye van, legalábbis ebben a velejéig romlott politikai garnitúrában nem látom a nemzet gyarapításának szándékát.

2022. szept. 13. 23:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Először Magyarországon kellene népszerűsíteni a magyar nyelvet! Nagy gondok vannak. Elég itt pár hozzászólást elolvasni a Gyakorin.

Magyar irodalmat vagy egyáltalán könyvet hányan olvasnak?

2022. szept. 14. 08:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Tamogatnam, de ki kezdene el tanulni magyarul? Meg a magyar felmenokkel rendelkezok sem tudnak magyarul. Talalkoztam kint olyanokkla akik meseltek hogy a nagyszulok magyarok voltak de egy szot nem tudnak magyarul
2022. szept. 25. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!