Mit szoltok az uj abortusz törvényhez? ? Mielőtt elvetetné a kismama a magzatott megkell hallgatnia a pici szívhangját.Köszönjuk Dúro Dorinak és a fidesznek
"#16: és szerinted a megszakításos "védekezés" kinek az ötlete volt? Ki erőltette, a lány vagy a fiú? Elég nagy baj az, hogy a fiú felelőtlensége, önzősége miatt nem ő, hanem a lány szív. És a kormány nemhogy segítene, még akadályozza is a nőket. Egyszer takarítsuk el ezeket a hatalomból.."
Én azt mondom, hogy jobb ha nem alkalmaz senki se megszakításos védekezést. Az igazából nem is igazi védekezés. Én csak azt mondtam, hogy gyakrabban van felelőtlenség miatt abortusz, mint erőszakból. És ezt továbbra is állítom.
Viszont ha nem lenne világos, az előző kommentemben a "nem értek egyet" az nem az idézett kommentre vonatkozott, hanem a törvényre vonatkozott! A kommenttel amit idéztem azzal egyetértek, csak hozzátettem, hogy ez a ritkábbik eset.
Talán inkább elérhetővé kéne tenni a fogamzásgátló eszközöket azok számára is, akik valamilyen okból rászorulnak.
Rengeteg országban ingyenes a fiataloknak a fogamzásgtáló tabletta/injekció, ingyen lehet óvszerhez jutni bizonyos egészségügyi intézményekben.
Sokkal jobb lenne megelőzni a terhességet, amire a legjobb mód, ha megfelelő szexuális felvilágosítást kapnak a fiatalok, és elérhetővé van téve nekik illetve a nélkülöző felnőtteknek pár fogamzásgátló eszköz.
Illetve kérdem én, miért csak 40 felett, vagy 3 gyerek után legális a művi meddővé tétel?
Ha valaki tudja jól, hogy nem szeretne gyereket, akkor miért is nem mehet el elköttetni magát?
Igen, külföldre kimehet többszáz euróért, de én most itthoni, államilag támogatott műtétekről beszélek.
Egyetlen fogamzásgátló eszköz sem 100 százalékos.
Egyel több ok a meglévők mellé, hogy az ember Bécsben intézze az ilyesmit...
Szóval meg kellene nézni, hogy Pintérnek nincs-e érdekeltsége osztrák abortusz-klinikákban...
Mire megy vele ha nem tudja eltartani a gyereket mikor még magát is alig bírja ebben a remek országban?:)
Ne is szüljön ide,nagyon helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!