Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szoltok az uj abortusz...

Mit szoltok az uj abortusz törvényhez? ? Mielőtt elvetetné a kismama a magzatott megkell hallgatnia a pici szívhangját.Köszönjuk Dúro Dorinak és a fidesznek

Figyelt kérdés

2022. szept. 13. 12:43
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
8%
#17 ezt rosszul gondolod. Nagyon sok idióta nő is van aki nem szereti a gumit és rabizza a pasira hogy vigyázzon.
2022. szept. 13. 15:39
 22/36 anonim ***** válasza:
85%
21: fogalmad sincs a valóságról
2022. szept. 13. 15:41
 23/36 anonim ***** válasza:
22%

"#16: és szerinted a megszakításos "védekezés" kinek az ötlete volt? Ki erőltette, a lány vagy a fiú? Elég nagy baj az, hogy a fiú felelőtlensége, önzősége miatt nem ő, hanem a lány szív. És a kormány nemhogy segítene, még akadályozza is a nőket. Egyszer takarítsuk el ezeket a hatalomból.."

Én azt mondom, hogy jobb ha nem alkalmaz senki se megszakításos védekezést. Az igazából nem is igazi védekezés. Én csak azt mondtam, hogy gyakrabban van felelőtlenség miatt abortusz, mint erőszakból. És ezt továbbra is állítom.

Viszont ha nem lenne világos, az előző kommentemben a "nem értek egyet" az nem az idézett kommentre vonatkozott, hanem a törvényre vonatkozott! A kommenttel amit idéztem azzal egyetértek, csak hozzátettem, hogy ez a ritkábbik eset.

2022. szept. 13. 15:46
 24/36 anonim ***** válasza:
97%
Akit érdekel a Patent szeptember 28-án (a biztonságos abortuszhoz való hozzáférés világnapján) demonstrációt szervez.
2022. szept. 13. 15:53
 25/36 anonim ***** válasza:
89%

Talán inkább elérhetővé kéne tenni a fogamzásgátló eszközöket azok számára is, akik valamilyen okból rászorulnak.

Rengeteg országban ingyenes a fiataloknak a fogamzásgtáló tabletta/injekció, ingyen lehet óvszerhez jutni bizonyos egészségügyi intézményekben.

Sokkal jobb lenne megelőzni a terhességet, amire a legjobb mód, ha megfelelő szexuális felvilágosítást kapnak a fiatalok, és elérhetővé van téve nekik illetve a nélkülöző felnőtteknek pár fogamzásgátló eszköz.

Illetve kérdem én, miért csak 40 felett, vagy 3 gyerek után legális a művi meddővé tétel?

Ha valaki tudja jól, hogy nem szeretne gyereket, akkor miért is nem mehet el elköttetni magát?

Igen, külföldre kimehet többszáz euróért, de én most itthoni, államilag támogatott műtétekről beszélek.

Egyetlen fogamzásgátló eszköz sem 100 százalékos.

2022. szept. 13. 16:09
 26/36 anonim ***** válasza:
85%
Még egy érv, miért jobb szinglinek lenni.
2022. szept. 13. 16:52
 27/36 anonim ***** válasza:
87%
25, egy normális országban, egy normális világban így kellene, hogy működjenek a dolgok. Csak itt nem azért akarják csökkenteni a terhességmegszakítások számát, mert annyira sajnálják a magzatokat, hanem hogy több gyerek szülessen. Az nem érdekes, hogy milyen körülmények közé, lesz-e rendes étel, szeretni fogják-e a szülei, ez nem érdekel senkit, csak darabra meglegyen.
2022. szept. 13. 17:11
 28/36 anonim ***** válasza:
89%

Egyel több ok a meglévők mellé, hogy az ember Bécsben intézze az ilyesmit...

Szóval meg kellene nézni, hogy Pintérnek nincs-e érdekeltsége osztrák abortusz-klinikákban...

2022. szept. 13. 17:37
 29/36 anonim ***** válasza:
8%
Mindenki a nemi erőszakot írja, meg a gumi kiszakadt. Az esetek 99 százalékában szó sem volt erőszakról, szó sem volt védwkezésről.
2022. szept. 13. 17:52
 30/36 anonim ***** válasza:
81%

Mire megy vele ha nem tudja eltartani a gyereket mikor még magát is alig bírja ebben a remek országban?:)

Ne is szüljön ide,nagyon helyes.

2022. szept. 13. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!