Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kívánja pár magyar az...

Miért kívánja pár magyar az ukrán emberek halálát?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom itt ezen az oldalon, hogy valaki annak örül, amikor Putyin lebombáz egy erőművet és áram vagy fűtés nélkül maradnak a családok, vagy amikor az orosz sereg előrenyomul és megszáll településeket, vagy amikor felmerül, hogy atombombát dombnak Ukrajnára.

Őszintén érdekelne, hogy ezek az emberek hogyan süllyedtek emberségben ilyen mélyre?

Azt értem, hogy valakinek nem szimpatikus az ukrán elnök, vagy az amerikai befolyás, vagy elítéli a nacionalista incidenseket. De ennek semmi köze ahhoz, hogy 40 millió hétköznapi embert megtámadott egy idegen hatalom, hogy vannak akik árván maradtak, akiknek mindenük elveszett, és fél éve rettegésben élnek.

(A teljesség kedvéért leírom, hogy én a fiatal, tapasztalatlan, kényszerűségből a frontra küldött orosz katonákat is sajnálom valamennyire, bár úgy gondolom, hogy nekik valamennyi választási lehetőségük még van talán.)

2022. szept. 13. 09:18
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
78%
4: Mármint, mi emberek vagyunk ilyenek? De miért? Hiszen eredendően jónak születtünk😥
2022. szept. 13. 09:30
 12/46 anonim ***** válasza:
73%

Mármint mi magyarok. Azt hittem ismered a viccet. Tessék itt van.

"Három országban körülbelül egyidőben elpusztul egy-egy tehén.

Egy jótündér elhatározza, hogy segít a három bajba jutott gazdának, s mindegyiküknek lehet egy kívánsága.

Először a svájci gazdához látogat el, s a gazda mondja is a kérését:

- Hát mivel egy szem tehénkém pusztult el, szeretnék egy másikat!

Még ki sem mondta, a jószág már ott termett.

A következő megkérdezett egy amerikai farmer volt, s ő így válaszolt:

- Hát sokba került az orvos, meg hát mégis, két tehenet kívánok!

S azok ott is termettek.

Harmadszor és végül a tündérnek egy magyar gazdához vezetett az útja.

Kérdi őt is, mi a kívánsága, mire a válasz:

- Dögöljön meg a szomszéd tehene is!"

2022. szept. 13. 09:33
 13/46 anonim ***** válasza:
18%
Mert az ukránok gonoszak? Talán ezért. Ők a felelősek a háborúért is.
2022. szept. 13. 09:34
 14/46 anonim ***** válasza:
76%

A 3-as és az 5-ös tökéletes példái az ilyen gátlástalan, hazug, gonosz embereknek.

3-as azt írja: "Ilyen dolog a háború, az ukránok meg oroszokat ölnek."

Ő is tudja, hogy oroszország támadta meg Ukrajnát. Az oroszok ukrán CIVILEKET ölnek, az ukránok támadó orosz KATONÁKAT ölnek, VÉDEKEZÉSBŐL. De ők erkölcstelenül egyenlőségjelet tesznek a kettő közé...

5-ös azt írja: "Ukrajna támadta először a Donbaszt, nem tudom, hogy ez világos-e."

Ő is tudja, hogy HAZUDIK, és valójában oroszország támadott először, KÉTSZER IS, 2014-ben és 2022-ben.

Pontosan tudja, hogy a "Donbaszt" katonai erővel támadva foglalta el oroszország 2014-ben, azelőtt az Ukrajna két külön megyéje volt (Donyeck és Luhanszk megyék), amelyeknek kb. a felét megtámadta és elfoglalta oroszország 2014-ben (amikor a Krímet is elfoglalták).

Hazudnak - mert gátlástalanok.

2022. szept. 13. 09:37
 15/46 anonim ***** válasza:
27%
14: Több ezer civilt öltek meg Donbaszban az ukránok 2014 óta.
2022. szept. 13. 09:39
 16/46 anonim ***** válasza:
17%
Mi 1920-ban az országunk kétharmadát adtunk önként a békéért és a további vérontás elkerülése érdekében. Az ukránok sokkal kisebb területeket nem hajlandók feláldozni.
2022. szept. 13. 09:39
 17/46 anonim ***** válasza:
4%
Kérdező, inkább embereket meggyilkoló ukrán nácik essenek el, mint a népük megvédéséért fellépő hős orosz fiatalok. Ez nem kérdés.
2022. szept. 13. 09:45
 18/46 anonim ***** válasza:
60%
Én Kádár óta nagy rajongója vagyok Oroszországnak, sose támogattam a rendszerváltást, és a mai napig visszasírom a Szovjetuniót. Ettől még nem támogatom ezt a háborút és eszembe se jutna halálát kívánni bármilyen népnek.
2022. szept. 13. 09:46
 19/46 anonim ***** válasza:
81%
15ös, 8 éve dolgozok együtt magyarként ukránokkal, sok különböző emberrel dolgoztam. Sosem volt, még csak célzás sem a magyarságomra, de munka után, bármelyikkel el tudtunk menni inni egy sört. Viszont, ha beszélgetsz velük, akkor egy merőben más világ tárul fel a magyar propagandán túl. Azokra a területekre a 2000es évek óta folyamatosan települtek be olyan családok, csoportok, akik érdekes mód, csak oroszul beszéltek és senki sem tudta, honnan jöttek. Nem hivta őket senki, csak betelepültek. Ők voltak azok, akik népszavazást kezdeményeztek az elcsatolástól és ők voltak azok is akiket a ruszkik később feláldoztak. Könnyű otthonról osztani az észt és eldönteni az igazságot egyoldalúan.
2022. szept. 13. 09:46
 20/46 anonim ***** válasza:
2%
19, ezek a bizonyos ukránok a fél országukat lopták 30 éve, és egy kis részéről sem képesek lemondani, inkább meghalnak! Utolsó alja ember az ilyen. Egyesek az izraelieket is jó embernek tartják, sőt akkor is annak tartanák, ha egy haláltáborban halnának meg, melyet izraelita csekások őriznek, ahogy a kommunizmusban történt. Az ilyen tudatlan emberek véleménye nem számít. Ha valami konfliktus lenne, téged is elintéznének ezek a toleráns ukrán barátaid. Csak addig kedvesek, amíg az az érdekük. Ez van a románokkal, tótokkal is, akik magyar területeket loptak és identitásuk része a magyarellenesség.
2022. szept. 13. 09:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!