Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki pártok közül...

Az ellenzéki pártok közül jelenleg egyedül a Mi Hazánk van emelkedő pályán?

Figyelt kérdés
Ahogy elnézem az ellenzék eléggé vergődik az áprilisi kiütés után, sorra vesztik el az időközi választásokat Budapesten és vidéken is. Mondjuk most komoly gazdasági problémák lesznek az energiaválság miatt, de úgy tűnik ebből az elégedetlenségből egyelőre csak a Mi Hazánk tud profitálni. Vidéken szerintem nagyon komoly pozíciókat szerezhetnek a következő években. Elérhetik a 15-20%-os országos támogatottságot is?

2022. szept. 12. 21:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
57%

Csak a Pc narratíva nem engedi hogy szót emeljenek a félelemben tartott magyarokért."

Akkor mégiscsak bevallod, hogy rettegsz a faluban a cigányoktól.

Én mitől rettegnék? A randafejű szartúró ledarálja a könyveimet?

A patkánypárt mindig is a buta, tanulatlan réteg pártja volt.

[link]

Úgy látom nagyon rettegnek.

"Az esemény azzal zárult, hogy a résztvevők a Betyársereg vezérletével a nyíregyházi ügyészséghez vonultak, hogy egy petíciót adjanak át, amire csak szimbolikus formában kerülhetett sor, mert az intézmény vasárnap zárva tart."

Vasárnap zárva. Jól megszervezték a nagyeszűek.

Azt nem értem hogy miért nem álltak le verekedni az ellentüntetőkkel. 1-2 rendőrt levernek aztán mehet a buli.

Jahogy többen voltak és így már gyávák?

A torockaypatkány kitalál mindem baromságot, ezzel hergeli az aljanépet.

Új roma nemzet mi? Ostobák.

2022. szept. 13. 15:16
 22/22 anonim ***** válasza:
50%

21

"Akkor mégiscsak bevallod, hogy rettegsz a faluban a cigányoktól"

Hűhe.Te valami médium vagy? Az előző hszemben,amit Neked címeztem leírtam hogy ez így van. :D

Igen,sokan rettenek a cigányoktól.

nyilván okkal!

Ez nem titok.

Ez oriási probléma!

És nem foglalkoznak az összellenzéki pártok vele.

Ez még nagyobb próbléma.

"Én mitől rettegnék? A randafejű szartúró ledarálja a könyveimet?

A patkánypárt mindig is a buta, tanulatlan réteg pártja volt."

Te láthatóan attól hogy hatalmomhoz jutnak,és elkezdenek dolgozni azon hogy ez ne igy legyen.Különben nem kiabálnál ilyen hangosan! :)

" [link]

Úgy látom nagyon rettegnek.

"Az esemény azzal zárult, hogy a résztvevők a Betyársereg vezérletével a nyíregyházi ügyészséghez vonultak, hogy egy petíciót adjanak át, amire csak szimbolikus formában kerülhetett sor, mert az intézmény vasárnap zárva tart."

Vasárnap zárva. Jól megszervezték a nagyeszűek.

Azt nem értem hogy miért nem álltak le verekedni az ellentüntetőkkel. 1-2 rendőrt levernek aztán mehet a buli.

Jahogy többen voltak és így már gyávák?"

Hétvégre tették hogy legyen ideje a sok "nácinak" dolgozni,hogy a romáknak ne keljen. :D

Nem verekedni mentek.

Eddig sehol sem!

A cigányok meg igen.

Fura mi? :)

"A torockaypatkány kitalál mindem baromságot, ezzel hergeli az aljanépet.

Új roma nemzet mi? Ostobák."

Igazából az opre roma pártnak is vannak olyan törekvései ,hogy több megyét adjanak nekik az országból!

.Ezt nem Toroczkai találta ki, csak Ő beszél róla..

Szerintem azok az ostobák, akik ezeket észre sem veszik, és tőlük nyugodtan késelhetnek kedvükre szegény cigányok!

2022. szept. 13. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!