A tanárok miért nem mennek el dolgozni ha keveset keresnek?
Építőiparban egy segédmunkás napi 20 ezer alatt nincs lassan.
Millió építkezés van az országban, várják a jelentkezőket.
A 80%-ban NŐKBŐL álló tanártársadalomból akarsz építőipari segédmunkást csinálni?
És akkor majd az utcaseprők tanítják a gyerekeinket? (Nekik előrelépés lehet esetleg a tanárfizetés...).
Vagy megoldjuk a közmunkásokkal?
2est kicsit korrigálnám
A 80%-ban nőkből ÉS 60%-ban 50 éves kor fölöttiekből*
Mégis mi a francot kezdesz te egy 55 éves viszeres lábú, nehézkesen mozgó töritanárral egy építkezésen?:D
Támogatom, örülnék ha becsődölne az oktatás.
Mielőtt a végtelenül cinikus gyakoris népe rám száll, nem, nem vagyok rossz tanuló, egyetemista vagyok aki nemsokára lelép ebből a fos országból!
Normális országban ha egy politikus fentről lefelé mer beszélni a tanárokról, a népe azonnal máglyára teszi azt, aki meg meri tenni. Az a tény, hogy itt így viselkednek a tanárokkal, és erre a nép nem lázad fel, sok mindent elárul a népről, meg arról, milyen vezetőket választott immáron sokadjára.
Volna mit tanulnunk. De nem lesz kitől már. És én azt nem élem meg, hogy ez a magyar társadalom felnőjön Európához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!