Mit gondoltok arról, hogy a Mi Hazánk LMBTQP-t emleget a hivatalos csatornáján?
Beteg emberekből áll a Mihasznák Mozgalom, Torokczukorkaitól Túró Dórán át Sumák Elődig.
Mit vártál?
Sajnos a pedofília relativizálásával valójában a gyermekeknek ártanak, ahogy a Fidesz is.
A céljuk persze az, hogy a tisztességes, felnőtt párkapcsolatban élő, adófizető és törvénytisztelő melegeket sározzák be és gyűlöletet keltsenek ellenük - odáig már nem visz a korlátolt agyuk, hogy belegondoljanak: éppen ők RELATIVIZÁLJÁK A PEDOFÍLIÁT és bagatellizálják el a súlyosságát azáltal, hogy egy lapra teszik a gyermekmolesztálókat a melegekkel.
Szerintük teljesen egykutya, hogy két felnőtt ember, szabad akaratából létesít-e szexuális kapcsolatot, kölcsönös megegyezés alapján, vagy valaki megerőszakol egy ártatlan gyermeket.
NEKIK MINDEGY, nincs különbség... :-(
12.
Nem vagyok mi hazankos,de mindenki tudja,hogy köztetek van a legtöbb pedo.
14.
Mert hányingerem van tőled?
Az óvodában szoktak személyeskedéssel csúfolódni és a nevekből viccet csinálni.
Látom leragadtál ezen a szinten.
Haver, nekem közöm nincs a pedofiliához.
Erősen radikális jobboldali nézeteket vallok és a Toroczkai pártja nekem nem is túl radikális ezért nem sorolom magam közéjük. Én a pedofilokat és a ratyikat is táborba zárnám aki meg sértő szavakat tenne bármely vezetőre az is menne velük. AMF
11
Majd ha a liberálisok éllovas netflixe nem gyárt ilyen tartalmakat,amik a libsi kritikusok szerint rendben vannak
Majd ha az amerikai elnök,nem egy vén beteg ,pedo f@sz lesz,akit a teljes libsi sajtó védelmez mert demokrata
Majd ha a hatóságok nem nézik tétlenül ,az évszázad legnagyobb pedofil ,és rasszista botrányat,mert rettegnek a beteg baloldali ideologiai megbélyegzés től,akkor van jogod arról az oldalról sopánkodni.
De addig nem.
A pedok,és az őket mosdatók nálatok vannak.
Ezek után világos az irány.
Igaza van a Mi Hazánknak!
Látom megakadt a torkodon a Torokczukorka!
A 16os jól mondja .
De gáz ez a sok butyuta név. :)
17
"#16 a pedofiloknak mindig az óvoda jár a fejükben... ej-ej..."
Szerintem inkább a cukor jár a fejükben
Tudod ,ahogy neked is állandóan
"Torokczukorkai"
Te vagy a gyakori cukros bácsija.
Ez ,sok mindent megmagyarázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!