Egy járási hivatalban dolgozom, most komolyan 18 fokban fogok ülni és dolgozni? Miért nem lehet akkor home Officeba menni, hogy teheti ezt a kormány velünk?
Eléggé fázós vagyok sajnos és most hallottam hogy lehet hogy 18 fokban kell majd ülnünk az irodában... Oké hogy felveszem a nagykabátot és társait de így is elég hideg lesz ott dolgozni.
Nem értem ezt az egészen hiszem nem olyan rég, még a németeken röhögött mindenki Magyarországon, hogy csak 19 fokig lehet felfűteni, mást mondanak most, olyan érzésem van mintha át lettél volna verve az emberek
"komolyan 18 fokban fogok ülni és dolgozni?"
Komolyan. Ez mért kérdéses számodra?
Kire szavaztál, kérdező?
Ha a Fideszre, megérdemled.
Nem hibaztatom az irodistákat ( mivel én is ülőmunkát végzek), de miért kell tényleg mindenért sírni? 18 fok, úristen, tragédia!
És akkor sokan jönnek azzal, hogy megfagynak, meg hogy 22 fok az ideális (amit most olvasott, h valaki ezt nyilatkozta), meg hogy ez egészségügyi kockázattal jár. Hirtelen nagyon fontos az egészségük, holott a többségük meg elhízott, láncdohányos, vagy kávéfüggő, az persze nem számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!