Mit szólnál, ha egy választás előtt idegenek kopognának az otthonod ajtaján, és arról próbálnának meggyőzni, hogy mindenképpen menj el szavazni?
Figyelt kérdés
2022. szept. 11. 07:07
A kérdező szavazást indított:
Örülnél neki.
Nem örülnék neki.
16 szavazat
1/16 anonim válasza:
Ez így ment sokszor. Finoman elhajtottam őket, hogy már voltam.
2/16 anonim válasza:
Mondanám nekik, hogy amúgy is elmennék.
3/16 anonim válasza:
Elküldeném őket a jó k anyjukba. Amúgy meg el szoktam menni szavazni
4/16 anonim válasza:
Én mindenkit utálok, aki hívatlanul kopogtat nálam.
5/16 anonim válasza:
Milyen szavazás? Az idei április 3.-án volt és szerintem leghamarabb 2026.-ben lesz folytatás, nem előbb!
Most népszámlálás következik. (Vallási hovatartozások összesítése IS.) Legalábbis úgy tájékozódtam a médiafelületekről.
Kihirdetett dátum időintervallum: 2022. október 17. és november 20. között. Kérdezőbiztosok fogják járni újra a lakásokat.
6/16 anonim válasza:
Ma pl. időközi van az I. kerületben.
És nem 26-ban lesz a következő általános választás, hanem 24 május végén: EP és önkormányzati.
7/16 anonim válasza:
Volt ilyen 60 éve is, csak akkor bevittek az őrsre megkérdezni, miért nem mentél szavazni?
8/16 anonim válasza:
Ha bekopogtat egy ilyen, akkor mindig elsütöm azt a poént, hogy:
" Szajnosz nem beszélni kínaji, nem érteni "
Eddig még mindegyik elment. :)
9/16 anonim válasza:
"Én mindenkit utálok, aki hívatlanul kopogtat nálam."
Én még azokat is utálom akik nem kopogtatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!