Ha nem kapjuk meg a nekünk járó pénzeket az EU-tól akkor mi értelme benne maradni, nem inkább kelet felé kellene húzódni ezekben az időkben ahol a nyugat a szakadék szélén áll és nem fékez?
Sok buta fideszes.
"Ki kell vágni"
Szerintem az eu fogja ki vágni az élösködő magyarokat.
A pénz nekünk JÁR, ez olyan mintha neked nem utalná át a munkáltatód a fizetésed mivel ő arra utasítana, hogy férfiként szoknyába és lila hajjal járj be dolgozni mert ha nem nem kapsz pénzt.
És utána mi magyaráznánk neked, hogy hát az a pénz neked nem jár, majd ha megcsinálod amit mondott..
Én az '50-es évek vége felé olyan osztályteremben tanultam, ahol nagy táblán egy piros csík emelkedett egyre meredekebben, és egy kék tartott lefelé. a szemétkosár irányába.
A piros grafikoncsík a SzU gazdasága volt, a kék az USA gazdaságé. A nem tudom hányadik hány éves terv teljesítése eredményeképp 1975-ben találkozott a két vonal, onnan a SZU gazdasága egyre meredekebben emelkedett, egyre nyílt az olló.
Már Hofi is mondta, hogy kiment megnézni a haldokló Nyugatot, és megállapította, hogy nagyon szépen, kellemesen haldoklik.
Oroszország már soha nem fog felemelkedni.
Ahhoz gazdaság is kéne, az atom kevés. Az Orosz gazdaság pedig megragadt a 60-as években, hogy kiszedik ami a földben van és eladják külföldre. Ez addig működik, amíg van kereslet az olajra, meg a gázra (a két legfőbb exporttermékük). De a világ (még Kína, meg India is) hosszútávon egyre kevesebb olajat fog venni.
És erre Oroszország nincs felkészülve. Még az Öbölmenti Arab országok is előrelátóbbak, és alakítják át a gazdaságukat, hogy ne függjön az olajexporttól.
hogy férfiként szoknyába és lila hajjal járj be dolgozni"
Egyébként maga b*zi? Ennyit sikerült felfogni?
De ha már munkáltató... Te meg bemész a munkahelyre, szétversz mindent, mindenkivel kötekedsz, szidod ócsárolod a főnököt, ellopsz mindent ami mozdítható, aztán fizetésnapon megjelensz és követeled a fizetést mert az neked JÁR! És amúgy is csak azért őrjöngsz mert azt hitted hogy szoknyában kell dolgozni járni.
Agyhalott buta fideszesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!