Magyarország egységének is jot tenne egy háború?
Figyelt kérdés
Ukrajnában is voltak ellentétek bőven, de a ruszki agresszorok elleni hősies harcuk összekovácsolta őket, sőt még a nyugati szövetségeseiket is. Nemsokára együtt ünneplik majd a győzelmüket, igazi bajtársakká váltak mind. Szerintem (a háborút leszámítva persze) remek érzés lehet, és egy nagyon jó alap a jövőre nézve. Mit gondoltok?2022. szept. 10. 10:28
21/22 A kérdező kommentje:
Mondtam már: ha tényleg azon múlna a haza egysége, én feláldoznám magam. És remélem te is, ha a tiedet múlna.
2022. szept. 11. 08:07
22/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom min húztad így fel magad. Ennyire gyávává és önzővé váltak volna az emberek, hogy már elképzelni sem tudják, hogy az életüket adják 10 millió ember és egy ország boldogulásáért, ha szükséges? Nagyapáink, dédapáink, ükapáink háborúkat vívtak értünk, mára meg ennyi marad: bocsi, nekem fel kell nevelnem a gyerekem, menjen valaki más harcizni, ha lehet. :(
2022. szept. 12. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!