Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország egységének is...

Magyarország egységének is jot tenne egy háború?

Figyelt kérdés
Ukrajnában is voltak ellentétek bőven, de a ruszki agresszorok elleni hősies harcuk összekovácsolta őket, sőt még a nyugati szövetségeseiket is. Nemsokára együtt ünneplik majd a győzelmüket, igazi bajtársakká váltak mind. Szerintem (a háborút leszámítva persze) remek érzés lehet, és egy nagyon jó alap a jövőre nézve. Mit gondoltok?
2022. szept. 10. 10:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Manapság már más eszközökkel is meg lehet nyomorítani az embereket. Az úgynevezett rendszerváltás utáni makroökonómiai katasztrófák és cselédstátusz. Önellátó, fenntartható emberi közösségek kiépítése helyett hitelpéznzfeudalizmus. Fogyasztási cikkeknek, úgynevezett kényelemnek való élés, saját magunk és a bolygó mérgezése fizikálisan és mentálisan.
2022. szept. 10. 12:21
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
#1 jelenleg nem az ellenzék árulja el a hazáját és a szövetségeseit
2022. szept. 10. 12:27
 13/22 A kérdező kommentje:
Valaki kérdezte, hogy meghalnék-e az ország egységéért. Ha te nem, akkor egy senkiházi, gyáva, önző kutya vagy. Ennyit tudok rá mondani :)
2022. szept. 10. 13:37
 14/22 anonim ***** válasza:
13, te meg egy bunkó! 3 gyerekem van, köztük egy újszülött, akiket fel kell nevelnem. Úgyhogy elmész te a ….
2022. szept. 10. 14:19
 15/22 A kérdező kommentje:
De jó, hogy Eger várát nem ilyenek védték :) “Bocs Dobó, tudom, hogy jön a török, de én hazamennék a gyerekekhez inkább”
2022. szept. 10. 15:44
 16/22 A kérdező kommentje:

16: Látom kicsit fogalmatlan vagy. Ha lelövöm magam, attól meg nem lesz egység az országban, szóval nem az országért halnék meg.

Az a gyáva féreg aki a gyerekeire, a kutyájára meg a laktózérzékenységére hivatkozva menti az irháját. Azaz te ;)

2022. szept. 10. 19:43
 17/22 anonim ***** válasza:
17 Nem mindenki szűz nyomorék 40 évesen, akinek mindegy, ha megdöglik (mint te).
2022. szept. 10. 20:46
 18/22 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Tereled a kérdést, de most válaszolj!

Jót tenne egy háború, ha a családod és te is meghalnátok?

2022. szept. 10. 20:59
 19/22 A kérdező kommentje:

A kérdés az volt, hogy “az ország egységének jót tenne-e…”. Szerintem igen.

Hogy megérne-e ez egy háborút? Ahogy a leírásban is utaltam rá, szerintem nem.

Egy egységes magyarság megérne-e egy emberéletet? Irracionális, hogy ezen múlna, de ha mégis, akkor talán igen.

2022. szept. 10. 21:50
 20/22 anonim ***** válasza:
Akkor a tiedet szeretnénk kérni érte, hisz te egy bátor hazafi vagy.
2022. szept. 10. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!