Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az a tévhit honnan ered hogy...

Az a tévhit honnan ered hogy nyugaton rossz az élet?

Figyelt kérdés

A FIDESZ szerint nyugat hanyatlik.

Nekem sok ismerősöm él külföldön. USA, Kanada, Svájc, Luxemburg, Ausztria, Franciaország, Ausztrália.

Hát nem tudom, egyik se panaszkodik...jól keresnek, nyugodtan elvannak, mindenük megvan.

Azt mondják össze sem lehet hasonlítani az életszínvonalat Magyarországgal.

2022. szept. 10. 02:27
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
7%
Látjuk.
2022. szept. 10. 03:43
 2/32 anonim ***** válasza:
12%
Munka terén, tehát ha jól is a fizetés, a szállás drága. Én Amerikában 500-600dollárt fizettem a szállásért az 1500dolláros fizetésből, szóval egy magyar gyári fizetés megy el a semmire. Akkor jó és rossz az élet ha ingyenes vagy fizetős a szállás egy távoli munkahelyen.
2022. szept. 10. 04:05
 3/32 anonim ***** válasza:
91%
Igen, tudjuk. Elméletileg a nyugat már 80 éve hanyatlik, gyakorlatilag pedig 80 éve egyre jobban szakadunk le tőlük. Nekem rendszerváltás után átjárt apám Ausztriába villanyszerelői munkákra. Emlékszem rá, mikor először hazajött, azt mondta: mi ezt a szinvonalat soha nem fogjuk utolérni. És igaza lett. Másrészt olyan pénzeket hozott haza villanyszerelőként, amit szintén soha nem fogunk utolérni.
2022. szept. 10. 04:13
 4/32 anonim ***** válasza:
5%
Ausztria eléggé egy szarfészek.
2022. szept. 10. 04:15
 5/32 anonim ***** válasza:
94%
#4 az lehet, de meg mindig jobb szarfeszek mint Magyarorszag!
2022. szept. 10. 04:27
 6/32 anonim ***** válasza:
96%
A Fidesz szerint a Nyugat hanyatlik. Ha az ember próbál józan fideszes ésszel gondolkodni, akkor arra a következtésre is el lehet jutni, hogy hazánkban csupán azért van évek óta kivándorlási hullám nyugatra, hogy a magyar emberek végre fellendíthessék a nyugatot és elvihessék mindenhova a csodás magyar kánaán titkát.
2022. szept. 10. 04:41
 7/32 anonim ***** válasza:
89%

Attól függ, mi számít hanyatlásnak.

Valószínű a bevándorlókra gondolnak.

Amúgy meg tök mindegy mit mond az embereknek a kormány. Azt mondja, amivel meg lehet nyerni őket.

2022. szept. 10. 05:09
 8/32 anonim ***** válasza:
93%

A nyugat már Rákosi óta "rohad", csak mi tízszer gyorsabban csináljuk ezt!

A tehetségtelen mindig másra keni a szart...

2022. szept. 10. 05:20
 9/32 mindentudó99 ***** válasza:
93%
A vírus és a háború hatásai a nyugatot se kerülték el. Egyes helyeken a bevánforlókkal is vannak problémák. De ettől mèg nem rossz az élet és a hanyatlástól is messze van
2022. szept. 10. 06:01
 10/32 anonim ***** válasza:
91%
Az M1 minden órában bemondja.
2022. szept. 10. 06:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!