Ukránfanok, nem ciki, hogy azt hiszitek, Ukrajna fog nyerni?
Engem itt most mindenki utálni fog: Igen ciki, hogy azt hiszik Ukrajna fog nyerni, de az is ciki ahogy te ajnározod Oroszországot.
Voltaképp mindkét állítás igaz: Az orosz hadsereg tényleg nagyon rosszul szerepel és súlyos hiányosságokra derült fény az elmúlt fél évben. Másfelől Ukrajna 1/5-e megszállás alatt áll. A nyugati lakosság egyre kevésbé lelkes a fegyverszállítással kapcsolatban, márpedig nyugati fegyverek nélkül az ukránoknak esélyük sincs.
Véleményem szerint ez az invázió kudarc Oroszországnak, de Ukrajna így is vesztesnek tekintendő.
Ez nagyon súlyos. Objektívan kérdeztem, tényeket írtam, az ukránimádók számára ez egyenlő az oroszimádattal, kommunizmussal, stb.
Ráadásul gazdaságilag is nulla Ukrajna. 10-szer szegényebb, kevesebb az erőforrása, már nincs acélja, nem tud fegyvereket gyártani, gazdaságilag csődbe megy, elképesztően szegény, már elvették az ipari központját is.
Dehogyis, putyin kloákáját nyalogatni a ciki!
Ukrajna minden nap nyer azáltal is, hogy még létezik (a putleri terv az volt, hogy leigázzák egy pár hetes villámháborúban és bábkormányt trottyantanak az élére!).
Ha Ukrajna nem tűnik el a térképről (márpedig nem fog szerintem), azt már önmagában is győzelemnek lehet tekinteni, legalábbis a szuverenitás megvédése szempontjából!
Azért sorozzák a nőket is be ukrajnában,mert annyira "jól állnak" az ukránok....:
)
#16, ezzel a demagógiával csak annyi a baj, hogy akik azt a sok rosszat tették, már nem élnek, akik pedig most vannak, azok még nem éltek, amikor ezek a rossz dolgok voltak (jó, a Szovjetunióban történtek kivételek ez alól, de mondjuk Kátya néni meg Szása bácsi biztosan nem tettek semmi rosszat nekünk).
Ennyi erővel a németekre is köpködhetnénk nagy erőkkel, elvégre kettőből két világháborút ők robbantottak ki, amibe Magyarországot is belecitálták, majd a végén miarruk el is vesztettük területeink 2/3 részét.
Szóval önmagában az, hogy a múltban mi történt, nem releváns. Azzal kellene foglalkozni, ami most megy, az pedig önmagában sem túl jó dolog.
Persze sokan mondják, hogy Ukrajna kiprovokálta, tehát ők a hibásak. Érdekes módon, amikor engem szekáltak az iskolában, majd a szekálót jól elvertem, valahogy mégis engem büntettek meg, és nem a szekáló volt a hibás, hogy ha nem csinálta volna, akkor nem kapott volna verést. Érdekes ez a kettős mérce, tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!