Milyen durva válságra számítotok? Meddig tart? Hogyan készültök rá?
Sokan azt mondják ez nem 1-2 év hanem 2028-30 ig simán eltart. Hallottam olyat is hogy '28 csak a tető pont utána még egy darabig sz.pás lesz az élet.
Én eddig nem foglalkoztam vele, viszont most elkezdett èrdekelni a dolog mi van ha tényleg....
És nem ártana rá felkészülni.
Azért tudni kell, hogy a válságot csak az érzi meg jobban, aki elveszíti a munkahelyét és nem talál 2-3 hónapon belül újat. 2009-ben is így volt.
Egy réteg nagyon sz*rul járt, de sokan élték tovább az életüket, max. nem mentek Görögországba nyaralni, de a mindennapi megélhetésük még nem volt veszélyben.
Egy olyan családban, ahol mindkét félnek van munkahelye, nem lesz nagy gáz. Ha az egyik fél jól keres, a másik meg munkanélküli lesz, akkor is túl lehet élni némi spórolással.
A minimálbéresek, egyedülállók fogják megérezni a válságot.
Amúgy, valószínűleg 2024-2025-re már helyrejön majd a gazdaság az eddigi jelek szerint, ezt mint közgazdász írom. A jövő év lesz necces, de(!) senki nem tudja megmondani mennyire, mert nagyon sok olyan dologtól függ, pl. gázhelyzet, aminek a kimenetelét egyszerűen nem lehet megmondani. Lehet, hogy nem is lesz recesszió, csak stagnálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!