A HVG fórumban milyért ilyen durva a moderálás?
Nemrég regeltem, semmi szabályzatba ütközőt nem írtam, csak kritizálni mertem a liberális oldalt kulturáltan, erre pár hozzászólás után letiltottak. Másoktól is hallottam hasonlóan durva túlkapásokat. Miért van ez?
(Jó lenne, ha az államok köteleznék most már ezeket a cégeket, hogy a náluk hatályos szólásszabadsággal kapcsolatos törvényeket legyenek kénytelenek alkalmazni, mert visszataszító az a cenzúra és visszaélés, amit a liberális értékrendjük mentén végeznek.)
A szólásszabadság nem azt jelenti, hogy nem lehet moderálni azt, amit leírsz.
Akkor nem lenne szólásszabadság, ha nem írhatnád le. Az meg már az ő dolguk, hogy mit moderálnak ki.
Jó lenne tudni, hogy mit írtál, amire ez volt a reakció.
Az élet egyébként úgy működik, hogy az emberek a hasonló érdeklődési körrel rendelkező embereket keresik. Most pártállástól függetlenül, ha egy fradis közösségben elkezded fújolni a fradit, elég hamar „ki leszel moderálva”, pedig csak a fradiról mondod el a véleményed a szólásszabadságra hivatkozva. És pont emiatt a szólásszabadság miatt tiltanak téged, ha nem egyezik a véleményetek. Szóval csak tudd be a szólásszabadságnak a korlátozásodat.
Mert hazudtál. Most ha leírtam volna, hogy a Föld lapos, akkor azt is teljesen jogosan törölnék, mivel hazugság.
"semmi szabályzatba ütközőt nem írtam"
Ez egyébként nem tudom, hogy miért szempont. A HVG saját kommentszekciójáról beszélünk, akkor is kitilthatnak, ha olyan a kedvük.
"az államok köteleznék most már ezeket a cégeket, hogy a náluk hatályos szólásszabadsággal kapcsolatos törvényeket legyenek kénytelenek alkalmazni"
Nincs olyan szólásszabadsághoz köthető szabály, ami kötelezné embereket, cégeket, hogy a SAJÁT oldalukon el kelljen tűrniük bármilyen megszólalást.
Amíg privát kommentszekcióról van szó, ez lesz.
"visszataszító az a cenzúra és visszaélés, amit a liberális értékrendjük mentén végeznek"
Jah, a liberálisok...
Véletlenül sem tiltenek a fideszesek vagy fideszes oldalak a kommentszekciójukból.
Én kommentelni se szoktam, de vagy 10 helyről már tiltottak azzal az indokkal, hogy "leírtam a valóságot, de a fideszesnek nem kell valóság".
Ez a neoliberalizmus
Mindent lehet ami nekik tetszik
4
A mandineren csak a durván törvénysértőket törlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!