Akik a gyerekek miatt aggódnak, azok miért nem a családon belüli erőszakkal, vagy egyéb erőszaktevőkkel foglalkoznak az LMBT helyett?
Magam se tudom, én mondjuk fiatal voltam, pontosabban tini, mikor a szomszéd alkoholista bácsi úgy megverte az idős nejét, hogy az elvesztette eszméletét és belehalt. Fel se fogta mit tett a bácsi, mert a postásnak is azt mondta a temetés után amin ő is részt vett, hogy nincs itthon. A fia azután adta be idősek otthonába.
Akkor szintén kisvárosi sztori, négyemeletes gázkonvektoros fűtésű házban, idős férj-feleség ivott és veszekedtek, és a férj oda kötötte a nejét a konvektorhoz és felrobbantotta, a férj kirepült, kórházba, majd elmegyógyintézetbe került, a nő belehalt és még bőven tudnék ilyet leírni ...
Mert ilyenről beszélni ciki. Egyik volt szomszédom már vagy 35 éve masszív alkoholista, rendszeresen verte a családját és a gyerekeit. Facebookon meg ő a legnagyobb családbarát liberális a környéken... :D
Amikor tele van a társadalom ilyenekkel akkor szerinted azok a mindennapos problémák lesznek a középpontban amit nekik köszönhetünk? :D
Pár napja láttam egy hírt hogy egy nevelőapa megerőszakolta a saját nevelt lányát. Itt történt Magyarországon. És ez nem egyedi eset, minden hónapra jut ehhez hasonló belföldi hír. Az oké, hogy a törvény az ilyen tettet bünteti, viszont az ilyen esetek eléggé nehezen derülnek ki, mert a sértett gyerek sokszor nem mer róla beszélni. Ez egyébként sokkal reálisabb veszély és sokkal traumatizálóbb is a gyerekekre mint az hogy a Peppa malac mesében a gyerek egy anya és apa malac helyett két anyamalacot lát az asztalnál ülni. 😃😃😃
Ha a kormányt annyira a gyerekek sorsa érdekelné akkor inkább a családon belüli erőszakkal problémájával foglalkozna de nem ezt teszi. Próbálják úgy beállítani, mintha a gyerekekre a legnagyobb veszélyt az LMBTQ emberek jelentenék, miközben hetero családapa a legtöbb gyerekmolesztáló :D A meleg/leszbikus emberek meg csak élik a mindennapjaikat a saját dolgukkal foglalkoznak, miközben sok "keresztény-konzervatív" családapa otthon veri a feleségét, gyerekeit rosszabb esetben meg is erőszakolja őket. Nem a gyerekek sorsa érdekli őket, csak a hatalom megtartása érdekében probál gyűlöletkampányt indítani egy társadalmi csoport ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!