Elképzelhető, hogy itt ezen az oldalon a GYK-n főleg gyerekek , maximum fiatalemberek kérdeznek, írnak többségben?
Szerintem sajnos nem.
Szerintem a hozzászólók egy jelentős része 30 környéki (90%-ban férfiak), a másik jelentős hányad pedig legalább 50, de inkább fölötte van.
Persze, előfordulnak fiatalkák is, de a törzsközönség, az a kb 50-80 fő, az szerintem a fönti kettőből származik.
A gyerekek nagy esélyel nem, de hogy kamaszok, az már igen.
17/F
A politika témában szerintem főleg egyszerűbb nyuggerek engedik ki a gőzt, meg a fizetett kommentkatonák szedik össze a napi betevőt.
Vagy pedig mindenki hülye :)
A Politika rovatban kérdést feltevők között szerintem a 16-30 közötti férfiak dominálnak.
Rengeteg olyan hülyeséget kérdeznek a félmúltról (rendszerváltás környéke és késői Kádár-kor), amit nem kérdez meg az, akinek vannak róla ha nem is felnőttkori, de kamaszkori emlékei. Ill. eszerint a szülei sem meséltek róla neki, ami a családon belüli kommunikációról fest nagyon rossz képet.
Persze az még rosszabb, amikor válaszban ír magabiztosan olyan ökörséget, amiből egyértelmű, hogy fogalma sincs erről a korszakról.
Előttem íróknak üdvözletem:) Érdekel a politika, ha van véleményem én is leírom. Ez nemcsak a fiatalok privilégiuma:)
63/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!