Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nyugaton már a meleg otthon...

Nyugaton már a meleg otthon is luxus lesz és nem élvezhetik a medencéket,szaunákat, semmit az ottani emberek hiába van pénzük, Magyarország lesz Európa legjobb helye 1-2 éven belül ha kitart a háború és a szankciók?

Figyelt kérdés

[link]

Ez csak a kezdet, még tél sincs.

Páran magyarazzák, hogy na de nyugaton mennyit lehet keresni , igen igen, csak mire mennek majd vele ha konkrétan élvezhetetlen lesz az élet a korlátozások végett amit kivetnek az emberekre?

2022. szept. 7. 17:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
100%
bilibe lóg a kezed, kérdező
2022. szept. 7. 20:50
 42/76 anonim ***** válasza:
100%
#10 amúgy nem tudom mi bajotok a muszlimokkal, sok kérdésben gondolkodtok ugyanúgy ahogy ők.
2022. szept. 7. 20:53
 43/76 anonim ***** válasza:
100%

"Egy 120 m2 eres családi ház ami nem egy palota na az már nem fér bele."

114 m2-es házam van, 1433 m3/év a fogyasztásom melegvízzel és főzéssel együtt.

Mondjuk én szigeteltettem a 10 év alatt, ameddig rezsicsökkentés volt...

2022. szept. 7. 20:55
 44/76 anonim ***** válasza:
91%

#24 az USA semmit nem vesz külföldön, mindent csak bérel, pont azért hogy ne lehessen elvenni, szóval nem tudom honnét veszed ezt a csacskaságot, hogy az USA földet vett Ukrajnában.

elsőre azt hittem hogy csak szórakozol kérdező, de most már látom hogy egy újabb elmeháborodottal van dolgunk

2022. szept. 7. 20:57
 45/76 anonim ***** válasza:
100%

43: "Mondjuk én szigeteltettem a 10 év alatt, ameddig rezsicsökkentés volt..."

2014-től 7 éven át többnyire magasabb volt a rezsicsökkentett ár, mint a piaci, úgyhogy rezsinövelés volt valójában:

[link]

2022. szept. 7. 20:59
 46/76 anonim ***** válasza:
100%
#34 havi 50 ezer koronával az ember könnyen viccel
2022. szept. 7. 21:00
 47/76 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
91%

Igazából ez most egy "ki nevet a végén" játszma.

A eset: Európában kemény tél elé nézünk, több hétig tartó -20 és -30 fok közötti hőmérséklet, ezáltal a betárolt gáz gyorsabban elfogy, és kénytelenek lesznek megfizethetetlenül drágán adni az átlagfogyasztónak, vagy hagyják bedőlni az egész gazdaságot. Magyarán ez lenne Európa veszte.

B eset: enyhe tél lesz, mint amilyen az elmúlt években is volt, és minden gond nélkül átvészeli Európa a telet, itt-ott még marad is némi gáz a tárolókban, majd jön egy újabb ciklus, ahol véghez viszik a tervet az új energiaforrásokra váltással. Ebben az esetben Oroszország hasal el, mert maradnak a szankciók, és a gazdasága kártyavárként fog összedőlni.

Nemsoká megtudjuk, ne aggódj.

2022. szept. 7. 21:03
 48/76 anonim ***** válasza:
100%
#47 mindenesetre a fideszzombi had szívni fog, és én ezt még akkor is kárörömmel fogom nézni ha nekem is a fűtetlen lakásban kell ülnöm
2022. szept. 7. 21:06
 49/76 anonim ***** válasza:
100%

"2014-től 7 éven át többnyire magasabb volt a rezsicsökkentett ár, mint a piaci, úgyhogy rezsinövelés volt valójában"

A lényeg az, hogy aki kigazdálkodta a korszerűsítést, az ma nincs ilyen helyzetben. Mindenki a saját életéért felel.

2022. szept. 7. 21:09
 50/76 mindentudó99 ***** válasza:
#48 Érdekes emberek vannak. Inkább te is fagyhalált halsz csak dögöljön a másik is.
2022. szept. 7. 21:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!