Nyugaton már a meleg otthon is luxus lesz és nem élvezhetik a medencéket,szaunákat, semmit az ottani emberek hiába van pénzük, Magyarország lesz Európa legjobb helye 1-2 éven belül ha kitart a háború és a szankciók?
Ez csak a kezdet, még tél sincs.
Páran magyarazzák, hogy na de nyugaton mennyit lehet keresni , igen igen, csak mire mennek majd vele ha konkrétan élvezhetetlen lesz az élet a korlátozások végett amit kivetnek az emberekre?
Taglalnád honnan és mennyiért szerez be annyit amennyivel képes ellátni az ipart és a lakosságot is? Szerintem ezért sok pénzt fizetne neked az EU vezetés is :))
Az elmúlt héten édesanyámnál voltam pincét takarítani, és melléképületet bontani. Anno, minden kertet műveltek, rendben tartottak. Semmilyen zöldséget nem vettünk, mert minden megtermett a kertben.
Most végignéztem: Méteres gaz minden kertben...:(
Ahogy az okostelefonon élő gyerekeket nézem, ez marad is így...
Életképtelen nemzedék nő most fel, akiket irányíthat a hatalom.
Anno furán néztem a "Jurtás"-okra, akik önfenntartó életközösséget hoztak létre, de igazuk volt, szerintem...
Csak, hogy nem 150 ahogy te fogalmazol hanem 600-700 lesz a gáz ott jelenlegi számítások szerint és ez csak felfelé fog menni, azt még az ottani is megérzi :)
A legtöbb embert egyáltalán nem érinti a gáz része a dolognak. Átlagfogyasztás alatt maradt az ár, a fölött meg fizessen aki a medencéjét/palotáját/szigeteletlen házát fűti orrba szájba.
35: ha a netes kommenteket olvasgatod, akkor láthatod, hogy elég sok embert érint, nem a luxusházban élőket
Sok szegényebb ember van pl. aki szigeteletlen házban lakik, idősebbek is, akik nem fogják tudni fizetni.
Rezsikrízisben rengeteg magyar nyugdíjas: utcára kerülhetnek, ha beüt a fűtési szezon
"nagyon elkeseredett levelek jönnek, van, aki öngyilkossággal fenyegetőzik. Mások azt mondták, kimennek az utcára lakni. Nem tüntetni, mert ők nem egy tüntetéshez szokott társaság, de könnyfakasztó, amiket írnak."
Meg sem lepődök, hogy a mandiner megint hazudik.
Ahogy Magyarországon is van törvény a gázkorlátozásról és annak végrehajtásáról úgy Svájcban is van. Ha a törvényben előírt legalacsonyabb szintre csökkenne a rendelkezésre álló gáz mennyísége akkor lép életbe ez a korlátozás ami a gázzal fűtőket érinti.
A legszebb, hogy Svájcban elenyésző mértékben fűtenek gázzal, a teljes lakossági energiamix valami 10%-át adja a gáz.
Szóval megint itt egy hazug de minimum ferdítő cikk, ami alapján jön egy bátor önjelöl ( propagandista? ), aki megmagyarázza hogy azok a svájciak akik az elmúlt évezredekben nem fagytak meg az Alpokban,időn majd meg fognak... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!