Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nyugaton már a meleg otthon...

Nyugaton már a meleg otthon is luxus lesz és nem élvezhetik a medencéket,szaunákat, semmit az ottani emberek hiába van pénzük, Magyarország lesz Európa legjobb helye 1-2 éven belül ha kitart a háború és a szankciók?

Figyelt kérdés

[link]

Ez csak a kezdet, még tél sincs.

Páran magyarazzák, hogy na de nyugaton mennyit lehet keresni , igen igen, csak mire mennek majd vele ha konkrétan élvezhetetlen lesz az élet a korlátozások végett amit kivetnek az emberekre?

2022. szept. 7. 17:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 mindentudó99 ***** válasza:
87%
Egyébként meg nem a nyugattal kellene foglalkozni. Hiába lesz nekünk elegendő gàz ha kifizetni meg nemtudjàk az emberek. Mert ez az átlagfogyasztás csak parasztvakítás.
2022. szept. 7. 18:35
 32/76 A kérdező kommentje:

Taglalnád honnan és mennyiért szerez be annyit amennyivel képes ellátni az ipart és a lakosságot is? Szerintem ezért sok pénzt fizetne neked az EU vezetés is :))

2022. szept. 7. 18:37
 33/76 HakapiszikMatyi ***** válasza:
91%

Az elmúlt héten édesanyámnál voltam pincét takarítani, és melléképületet bontani. Anno, minden kertet műveltek, rendben tartottak. Semmilyen zöldséget nem vettünk, mert minden megtermett a kertben.

Most végignéztem: Méteres gaz minden kertben...:(

Ahogy az okostelefonon élő gyerekeket nézem, ez marad is így...

Életképtelen nemzedék nő most fel, akiket irányíthat a hatalom.

Anno furán néztem a "Jurtás"-okra, akik önfenntartó életközösséget hoztak létre, de igazuk volt, szerintem...

2022. szept. 7. 18:39
 34/76 A kérdező kommentje:

Csak, hogy nem 150 ahogy te fogalmazol hanem 600-700 lesz a gáz ott jelenlegi számítások szerint és ez csak felfelé fog menni, azt még az ottani is megérzi :)

2022. szept. 7. 18:40
 35/76 A kérdező kommentje:

A legtöbb embert egyáltalán nem érinti a gáz része a dolognak. Átlagfogyasztás alatt maradt az ár, a fölött meg fizessen aki a medencéjét/palotáját/szigeteletlen házát fűti orrba szájba.

2022. szept. 7. 18:41
 36/76 anonim ***** válasza:
100%

35: ha a netes kommenteket olvasgatod, akkor láthatod, hogy elég sok embert érint, nem a luxusházban élőket

Sok szegényebb ember van pl. aki szigeteletlen házban lakik, idősebbek is, akik nem fogják tudni fizetni.

2022. szept. 7. 19:33
 37/76 anonim ***** válasza:

Rezsikrízisben rengeteg magyar nyugdíjas: utcára kerülhetnek, ha beüt a fűtési szezon

"nagyon elkeseredett levelek jönnek, van, aki öngyilkossággal fenyegetőzik. Mások azt mondták, kimennek az utcára lakni. Nem tüntetni, mert ők nem egy tüntetéshez szokott társaság, de könnyfakasztó, amiket írnak."

[link]

2022. szept. 7. 19:34
 38/76 anonim ***** válasza:
89%

Meg sem lepődök, hogy a mandiner megint hazudik.

Ahogy Magyarországon is van törvény a gázkorlátozásról és annak végrehajtásáról úgy Svájcban is van. Ha a törvényben előírt legalacsonyabb szintre csökkenne a rendelkezésre álló gáz mennyísége akkor lép életbe ez a korlátozás ami a gázzal fűtőket érinti.

A legszebb, hogy Svájcban elenyésző mértékben fűtenek gázzal, a teljes lakossági energiamix valami 10%-át adja a gáz.

Szóval megint itt egy hazug de minimum ferdítő cikk, ami alapján jön egy bátor önjelöl ( propagandista? ), aki megmagyarázza hogy azok a svájciak akik az elmúlt évezredekben nem fagytak meg az Alpokban,időn majd meg fognak... :D

2022. szept. 7. 20:01
 39/76 anonim ***** válasza:
100%
És akkor a svájci manus leveszi 19 fokra a termosztátot, majd leteszi azt a földre. Szóval a törvényt is betartja, de fáznia sem kell majd. Alapvetően elvetélt ötlet volt ez.
2022. szept. 7. 20:30
 40/76 mindentudó99 ***** válasza:
100%
#35 Ez egy hazugság. Meg hogy szigeteletlen ház. Ezt úgy írod mintha csak kedv kerdése lenne a szigetelés. Na nem mintha szigelt vidéki átlag házzal bele lehetne férni a kedvezményes keretbe. Egy 120 m2 eres családi ház ami nem egy palota na az már nem fér bele. Ezek az átlag számok lakásoknál jók igen meg ilyen 80-90 m2 es szigetelt házakra. Még egy megállapítás: Én is a fideszre szavaztam de ennyire elvakult nem vagyok nem is voltam nem is leszek soha . Ajánlom te se legyél mert ez nem jó így . Ez a medencefűtés meg már annyira szánalmassan elcsépelt bugyuta hozzászólás hogy csak kinevetteted magad vele.
2022. szept. 7. 20:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!