Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz szavazók, mennyire...

Fidesz szavazók, mennyire tudtok kritikusak lenni a kormánnyal?

Figyelt kérdés

Az előző ciklusban a Fideszre szavaztam, a mostani választásokra már nem mentem el, de biztos vagyok benne, hogy a kormányváltásnak nem most van az ideje. Szóval mondhatjuk, hogy fideszes vagyok.

Viszont ennek ellenére kb 2-est adnék a Fidesz kormányzására. A 2008-as válság utáni fellendülést nem arra használták, hogy felkészüljenek az újabb nehéz időkre, ami így most teljesen kiszolgáltatottan ért minket. Dübörög az orosz mintájú propaganda, igyekeznek elhitetni az emberekkel, hogy minden rendben, hogy nyugaton mégrosszabb, és próbálják másra hárítani a felelősséget. Ráadásul a történelem ismétli önmagát, sikerült megint odajutnunk, hogy nincs egy valódi szövetségesünk, barátunk sem.

Kíváncsi vagyok, hogy vannak-e még más fideszesek, akik hasonlóan mernek kritikát megfogalmazni a kormánnyal szemben, illetve akiknek magasabb elvárásaik is vannak Orbán felé, nem csak annyi, hogy "Gyurcsánynál jobb" legyen.

2022. szept. 7. 07:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%
Én rájuk szavaztam, bár nem szívesen. A legfőbb bajom, hogy évek óta rosszul kezelik az energia helyzetet. Vagyis: mesterségesen volt fenntartva az alacsony rezsi, amit nyilván az adóból fizettek. Szóval, közvetetten, az adón keresztül, kifizettük a drága rezsit. Jövedelemhez és gyerekek számához kellett volna kötni a rezsi mértékét, nem mindenkinek egyforma áron adni. A fennmaradó pénzből, a modern fűtésrendszerekre és szigetelésre kellett volna pénzt adni, így hosszútávon lehetett volna csökkenteni az energiafogyasztást és a háztartások kiadásait. Persze, még van 1-2 bajom vele, de ez a legfőbb.
2022. szept. 7. 09:14
 12/18 anonim ***** válasza:
83%

" mesterségesen volt fenntartva az alacsony rezsi"

Még csak nem is volt alacsony, tekintve, hogy 2014-től 7 éven át többnyire magasabb volt a rezsicsökkentett ár, mint a piaci:

[link]

2022. szept. 7. 09:19
 13/18 Pikk Ász ***** válasza:
15%
Miért gondolod hogy alacsony elvárás, hogy Gyurcsánynál jobb legyen? Gyurcsány az összehasonlításai alap, hozzá kell mérni.
2022. szept. 7. 09:31
 14/18 A kérdező kommentje:
Az egyik étteremben 2 légy volt a levesedben, a másikban meg csak 1. Szerinted a második étterem tökéletes?
2022. szept. 7. 09:44
 15/18 anonim ***** válasza:
42%

Akkor neked gondolom az is megfelel, hogy a magyar gazdaság jobb mint az etióp. Ha valamit egy még rosszabbhoz hasonlítasz, természetesen pozitívnak fog tünni. Ezt úgy hívják hogy szüklátókörü, tudatlan birka. Tökéletes alapja vagy egy megvezethetö, propagandával irányítható, önálló gondolatoktól mentes, hithü szavazópolgárnak. Focipolitika, mindegy mi van, éljen az imádott csapat, a többi vesszen.

2022. szept. 7. 09:48
 16/18 anonim ***** válasza:
10#: Nem szívesen nevezem meg a nagyságos "urat", így kitaláltam ezt neki. Ez lehetne a nép tortájának az új neve is:).
2022. szept. 7. 09:59
 17/18 anonim ***** válasza:
61%
értem, én nem kérek a nép új tortájából. Azt nem bánom ha felvágják, de nekem máris büzlik :)
2022. szept. 7. 10:03
 18/18 anonim ***** válasza:

"Szóval, közvetetten, az adón keresztül, kifizettük a drága rezsit. "

Ha több lett volna a rezsi, akkor sem fizettünk volna kevesebb adót. Legfeljebb még többet loptak volna.

2022. szept. 7. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!