Fidesz szavazók, mennyire tudtok kritikusak lenni a kormánnyal?
Az előző ciklusban a Fideszre szavaztam, a mostani választásokra már nem mentem el, de biztos vagyok benne, hogy a kormányváltásnak nem most van az ideje. Szóval mondhatjuk, hogy fideszes vagyok.
Viszont ennek ellenére kb 2-est adnék a Fidesz kormányzására. A 2008-as válság utáni fellendülést nem arra használták, hogy felkészüljenek az újabb nehéz időkre, ami így most teljesen kiszolgáltatottan ért minket. Dübörög az orosz mintájú propaganda, igyekeznek elhitetni az emberekkel, hogy minden rendben, hogy nyugaton mégrosszabb, és próbálják másra hárítani a felelősséget. Ráadásul a történelem ismétli önmagát, sikerült megint odajutnunk, hogy nincs egy valódi szövetségesünk, barátunk sem.
Kíváncsi vagyok, hogy vannak-e még más fideszesek, akik hasonlóan mernek kritikát megfogalmazni a kormánnyal szemben, illetve akiknek magasabb elvárásaik is vannak Orbán felé, nem csak annyi, hogy "Gyurcsánynál jobb" legyen.
Ezt akkor fogalmazd át légyszíves, mondjuk magyarra, hogy értsem az összefüggést a szavak között.
Nekem úgy tünik mégis csak vallásos fideszes vagy.
Orbán, hatalma minél hosszabb ideig történő megtartása érdekében tudatosan ketté szakította az országot. (Ki is mondta: "Aki nem velünk van, az ellenünk.")
Ennek következtében az ember vagy imádja, vagy utálja a Fideszt.
Aki imádja, nyilván nem fogalmaz meg kritikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!