Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi már megint GyF-nek ez a...

Mi már megint GyF-nek ez a legújabb agymenése?

Figyelt kérdés
[link]
2022. szept. 6. 13:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
42%
Megint készül a kocsmába. Könnyű így, hogy nincs itthon az asszony. 😎
2022. szept. 6. 13:54
 2/17 anonim ***** válasza:
40%
Készül a detoxikálóba.🥴🥃
2022. szept. 6. 13:58
 3/17 Pikk Ász ***** válasza:
45%
Gyurcsány Ferenc egy gyakorló elmebeteg. Én azért szavaztam a Fideszre leginkább, hogy ő ne kerüljön hatalomra. A Fidesz számomra betartja a legfőbb ígéretét.
2022. szept. 6. 13:59
 4/17 anonim ***** válasza:
48%

#3:

Melyik ígéretét? Hogy elszámoltatja Gyurcsányt? Mert azt 2010-ben ígérte. Jól sikerült...

2022. szept. 6. 14:02
 5/17 Pikk Ász ***** válasza:
51%

"#3:

Melyik ígéretét? Hogy elszámoltatja Gyurcsányt? Mert azt 2010-ben ígérte. Jól sikerült..."

2010 ben nem szavaztam, nagykorú se votam. 2022 ben volt a kampány fő gondolata, hogy Gyurcsány ne térjen vissza. Ezt betartották.

2022. szept. 6. 14:04
 6/17 anonim ***** válasza:
36%
Adjunk hálát a jóistennek (bár nincs...), hogy nem élünk Ferenccel egy háztartásban. Képzelem, hogy amikor rájön otthon, micsoda ámokfutás van, meg meg ne hallják a szomszédok, meg elbujtatják...a részegségnek sok válfaja van de szerintem Ferenc nem olyan, hogy az ital után lefekszik és szépen csöndben elaszik egyet. Hanem beindul és...kő kövön nem marad. Apám volt ilyen. Csináltuk két hónapig aztán összepakoltunk és ma már hál istennek (bár nincs) nincs vele gondunk mert magáról gondoskodik (bár nem tud). A részeg ember nagy kereszt. Az elviselése.
2022. szept. 6. 14:05
 7/17 anonim ***** válasza:
42%
Infláció, áremelkedések, folyamatos életszínvonal csökkenés.mi lenne ha a valósággal foglalkoznál?
2022. szept. 6. 14:05
 8/17 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem egy idióta áll az ilyen kérdések mögött.

Olvasgatja a fideszes hírportálokat idebiggyeszt

egy linket és kérdez valami hülyeséget.

Ezeket a weboldalakat beszűkült látókörű fideszes

birkáknak csinálják.Miért nem keres magának

hasonlóan csökevényes értelemmel rendelkező

egyéneket - ott nyomuljon.

2022. szept. 6. 14:13
 9/17 anonim ***** válasza:
69%

#4:

Gyurcsány soha nem fog már visszatérni, ezt ő is tudja. A Fidesz választás előtt csak szavazatszerzés céljából gyurcsányozott, még az szja visszatérítés miatt küldött levélből sem hagyták ki a gyurcsányozást, szóval nagyon átlátszó. A sok balfácán meg bedőlt ennek a dumának.

2022. szept. 6. 14:29
 10/17 Pikk Ász ***** válasza:
79%

"#4:

Gyurcsány soha nem fog már visszatérni, ezt ő is tudja. A Fidesz választás előtt csak szavazatszerzés céljából gyurcsányozott, még az szja visszatérítés miatt küldött levélből sem hagyták ki a gyurcsányozást, szóval nagyon átlátszó. A sok balfácán meg bedőlt ennek a dumának."

Arra szavaz mindenki akire akar.

2022. szept. 6. 14:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!