Mihez kezdenek a lecsúszó rétegek, akiknek egyre nehezebb a megélhetés?
Figyelt kérdés
Egyre drágább az élelmiszer, rezsi, lakhatás, jóformán minden. A fizetések nem emelkednek ilyen ütemben. Szóval egyre többen lesznek, akik negatívban jönnek ki a hó végére. Mit tesztek?
Kiváncsi vagyok a véleményedre, főleg ha ilyen vagy vagy ismersz ilyet.
2022. szept. 6. 08:11
41/44 anonim válasza:
#42 Én is a Kutyapártra fogok szavazni '26-ban, mivel az összefogás és annak pártjai megbuktak. És szerintem még sokan leszünk így ezzel, ezért nem kéne lemondani róluk. Már ezzel a hozzáállással is, hogy esélytelennek tartod őket, vágod alattuk a fát.
42/44 anonim válasza:
43, na, nagyon helyes:)
És nem mondok le róluk, olyan nem lesz, hogy ők még jelen vannak én pedig nem megyek el szavazni.
De azért azt lássuk be, a cél az országgyűlésbe való bejutás, nem a Fidesz leváltása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!