Mihez kezdenek a lecsúszó rétegek, akiknek egyre nehezebb a megélhetés?
Egyre drágább az élelmiszer, rezsi, lakhatás, jóformán minden. A fizetések nem emelkednek ilyen ütemben. Szóval egyre többen lesznek, akik negatívban jönnek ki a hó végére. Mit tesztek?
Kiváncsi vagyok a véleményedre, főleg ha ilyen vagy vagy ismersz ilyet.
Akinek van még hova "lecsúszni", az túléli olyan módszerekkel, mint a 2-es írta. Majd kevesebbet fűtenek, visszavesznek az áramfogyasztából, olcsóbban esznek.
A gáz azoknak lesz, akik már most is a minimumon élnek.
18, mondjuk itt nem az EU ellen tüntetnek... Az itthoni infláció és üzemanyaghiány jelentős részét nem az EU döntései szülték, hanem a kormányé.
Meg ugye ott vannak a pedagógusok, akik az egésztől függetlenül tüntetnek.
Pont ezek a rétegek szavazzák meg a G-cit 12 éve újra és újra, attól rettegve, hogy visszajön gyúcsány/jönnek a migráncsok/átműtik a gyereket sorosék.
Ezek már teljesen agymosottak, szóval bármit benyelnek, büszkén döglenek éhen/fagynak meg, de legalább nem brüsszel diktál.
És meg is érdemlik.
Én már kitaláltam, hogy elmegyek katasztrófa-turistáskodni mindenféle zsákfalvakba télen egy-egy nagyon hideg időszakban - szép lassan cirkálgatok majd a kellemes szobahőmérsékletre fűtött GLS Mercivel, közben látványosan zabálom a finom, ízletes Big Mac-et vagy harapom a legdrágább gyulai kolbászt, és kérdezgetem majd a helyieket, hogy kire tetszett szavazni, csókolom? fideszre? ja, én meg az ellenzékre, tök finom amúgy ez a hamburger, további kellemes fagyoskodást és éhezést kívánok xD
21, nem mintha jobb véleménnyel lennék Orbánról mint te, de a kommented alapján ppont meg tudnék jelölni még egy gcit: téged.
Aki ennyire képes a kárörvendésre honfitársa nyomorát látva, arra nincs jobb szó.
Csúsznak le a lejtőn (ne soroljam már végig a fokozatokat...a "végállomás" a kuka-kotorászás VAGY a folyó-csukafejes a vízbe) V A G Y várják a sült galambot, hogy újjá szülessen Lenin vagy Hitler (természetesen a mai viszonyok köntösében!) és beálljanak a zászlaja alá.
Elég jól ismerem Hitler pályafutását (nyilván sokan még hiszen rendkívüli ember volt-az most mindegy, hogy negatív vagy pozitív értelemben) és ő nagyon jól meglovagolta anno a politikai helyzetet (frusztráltság, munkanélküliség, revansvágy, stb.). A logika azt diktálja, hogy ma is olyasmi a helyzet és amikor olyasmi a helyzet a "megváltók" születése megint csak logikus...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!