Ki hova költözik Debrecenből, most hogy már biztosan épül a kínai giga aksigyár?
Figyelt kérdés
Épeszű ember nem akar ólomporban, litiumos vizet kortyolgatni a kiszikkadt puszta közepén, ukrán és mongol vendégmunkások közt.2022. szept. 5. 17:04
21/24 A kérdező kommentje:
20-as, tehát ön aki ellátogatott Debrecenbe 3 napra egy propaganda eseményre - ahol egyébként nyilván csak a jót mutatják - máris jobban ismeri a várost mint én aki egyéként születésem óta itt élek és nap mint nap tapasztalom, hogy mi történik itt vagy mi nem. Jólvan, gratulálok az önbizalmához. Lehet én vagyok gizda, de én még több hét tartózkodás után se merném azt állítani, hogy jobban ismerek egy várost mint egy ott élő, úgyhogy ennyit arról, hogy ki mennyire hiteles. Azt meg pont elfelejtete megemlíteni, hogy honnan okoskodik, mert a Dunántúl elég nagy és azt sehol nem állítottam, hogy minden dunántúli település jobb mint Debrecen. Lehet okoskodni, de egyik állításomat se tudta megcáfolni.
2022. szept. 8. 23:13
22/24 A kérdező kommentje:
20-as, gondolom a polgármester bemutatta Debrecen egyetlen aluljáróját is:
2022. szept. 11. 21:11
23/24 anonim válasza:
21 - Ki mondta Önnek, hogy Önnel vitatkozni akarok, vagy meg szeretném győzni Önt?!
Ön kiírt egy elég bugyuta kérdést, és saját magának alá-kommentel.
Én meg leírtam a személyes tapasztalataimat.
Hogy ez nem tetszik Önnek?
Nincs megfelelési kényszerem Ön irányába.
Egészen mások az értékrendjeink.
Nem kívánok Önnel vitatkozni, mert nem szeretném Önt ezáltal érdemtelenül felértékelni.
24/24 A kérdező kommentje:
23-as, ha nem tetszik, hogy még szólásszabadság van akkor lehet elköltözni Oroszországba, vagy Kínába. Vagy kivárni még kb. 5-6 évet, amíg elérjük ezen országok antidemokratikus színvonalát, amit az ön pártja segítségével el is fogunk érni.
2022. szept. 20. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!