Ki hova költözik Debrecenből, most hogy már biztosan épül a kínai giga aksigyár?
Figyelt kérdés
Épeszű ember nem akar ólomporban, litiumos vizet kortyolgatni a kiszikkadt puszta közepén, ukrán és mongol vendégmunkások közt.2022. szept. 5. 17:04
1/24 Pikk Ász válasza:
Én sehova, mert nem ott lakom.
2/24 anonim válasza:
Valószínűleg sokan fognak oda költözni a munkalehetőség miatt.
3/24 anonim válasza:
Ha annyira nem bízol a hatóságokban, hogy teljesen biztos vagy benne, hogy ekkora egészségügyi és természetvédelmi veszélyt jelent majd az új gyár, akkor miért bíznál meg az ország bármelyik másik városában? Nem csak az akkumulátorgyártás során használnak veszélyes anyagokat, és azért van még pár gyár.
4/24 mindentudó99 válasza:
Az Eu-ban azért vannak környezetvédelmi előírások. De ha félsz költözz pl Mátészalkára. Vagy Soltszentimrére esetleg Nyírtassra. De Kelebia is jó egyik helyen sincs aku gyár.
5/24 anonim válasza:
Valszeg sehova. Lezuhannak az inatlanárak, eladni se fogod tudni annyiért, hogy egy rendes környéken vegyél lakást!
6/24 anonim válasza:
Én nem költözöm sehova, de azt gondolom, ide se sokan fognak költözni munka miatt, max. az ukránok meg vietnámiak. Munkásszálóra természetesen.
A fiatalok húznak el Budapestre, mert javarészt csak 200-220 ezret fizető gyári munka van erre, 120 ezres albérletárak mellett.
7/24 anonim válasza:
Én a Szovjetunióba, Magadanba.
8/24 anonim válasza:
Ha annyira nem bízol a hatóságokban
--- ha dolgoztál volna a gödi samsungban, nem így írnál....
9/24 anonim válasza:
Sehova!
Nagyon is jó Debrecenben!
10/24 anonim válasza:
8: Mi van a gödi Samsungban? Dunakeszin élek, ezért érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!