Egy Mi Hazánkos hatalomátvételnek milyen következményei lennének?
30.
Igaza van.
Tényleg úgy néz ki hogy lövésetek sincs ,hogy pl cigány kérdésben,mekkora a baj ,főleg vidéken!
Mondjuk aki a számára nem tetsző párta szavazókat ,így minősíti ,attól sokat nem várok.
De csináld csak.Ez hogy bejött eddig a fidesszel szemben is.:)
Ez az a felhasználó, aki mindig szidja a magyarokat"
Ez hazugság. Soha nem írtam olyat hogy ki kell írtani a magyarokat.
Ne keverjük össze, a magyar az magyar, a patkány az patkány.
A paraszt szót direkt nem használom mert az túl szép.
Patkány-> mihazánkos büdös nyomorult. Egyébként nincs semmi bajom a patkány állatokkal. De valami nevet ki kellett találni.
Köztudott hogy a fideszesek nagyon retardáltak. A mitanyánk patkányok meg agy nélkül élnek.
"Ha valaki felemlegeti a cigánybűnözést például"
Akinek nem tetszik a náci patkány párt az:
* cigány
* zsidó
* nincs több
1bites szarhulladék amit írtani kéne.
Bannplz, hány accountod van ide, te élettelen? :D Képzeld, elhagytam a falut, a BME-n végeztem mérnökként. Életem legrosszabb 3 éve volt a budapesti élet a hozzád hasonló retardok miatt. Örülök, hogy szerinted agy nélkül élek, nagyon meghat egy globalista libernyák véleménye :D
29, Rékasi Zsigmond elképesztően bázisolt. Tiktokon jött szembe még az első videója, azóta követem. Bár minden fővárosi olyan lenne, mint ő..
hány accountod van ide, te élettelen?"
Végtelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!