Ellenzéki szavazok ha nem lehetne levaltani Orbánt törvényes úton. Akor tamogatnatok egy erőszakos hatalomatvetelt ?
Ha pl rendőrség és hadsereg 1/3 veletek lenne . EU Usa meg nem avatkozna bele sőt politikailag támogatná titeket
Igazából a hatalom átvételhez elég lenne csak a fővárosban letszamfolenyt kialakitani .és gyorsan elfogni az Orbán kormány tagjait mielőtt vidékre mennek és ott ujraszervezodve visszatérnek sok hívukkel.
Persze ez csak elmélet.
És ki fogja kimondani, hogy törvényes úton nem lehet leváltani és kezdődhet a forradalom?
Hát bocs, de én még tüntetni se vagyok hajlandó a jelenlegi ellenzék érdekében, nemhogy bármilyen erőszakos cselekedetre.
Majd ha lesz értelme esetleg újra meggondolom.
A rendőrséget már megvette.
Ide Kutyatov 2006-os emberei kellenének.
Én támogatnám! Lelkiekben. Jelen lenni egy ilyenben nagyon kockázatos lenne. Azt meg nem nagyon lehet garantálni, hogy ez egy sikeres művelet lenne. Ha bukó lenne az egész, mehetnék a böribe.
Ha kimondanák a rendőrök, hogy hé emberek, mögétek állunk, ha puccsra készültök, akkor mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!