Hogy süllyedtek idáig ezek az orosz-istenítő magyarok?
Mindig döbbenettel olvasom, hogy mekkora örömet okoz nekik, amikor ukránok halnak meg, hogy mennyire nincs bennük semmi együttérzés azok iránt, akik lakhelyük elhagyására kényszerülnek, hogy azt gondolják, hogy egy népnek szó nélkül at kellene adnia országát egy nagyhatalomnak, és hogy egy agresszor-diktátort dicsőítenek. Vajon ők mindig ilyen hitvány, becstelen emberek voltak, vagy az agymosás tette őket azzá? Élőben elárulnák a szomszédaikat, vagy csak az online téren képviselnek ilyen eszméket? Ki mit gondol?
(Ja és mielőtt valaki elkezd Zselézni, meg USA-zni, nem róluk van szó, hanem az ukrán emberekről)
Én már mondtam, hogy igazi magyar vagyok. Olyan magyar, aki nem hódol be az oroszoknak. De te, nagyon be vagy oroszodva, bibibi, csúnya két és fél pipás! 🤡🤡
Ruszki vagy! Egy ruszki! Egy emberevő orosz! Sicc innen, magyar hazánkból!
"Nem Erdélyi vagy hanem Oláh!"
Az öreganyád retkes, zápult fekete valaga az oláh, amelyikből erre a világra szomorodtál!
29-es, egy nagy büdös senki vagy, aki attól képzeli magát magyarnak, hogy egy 98%-ban magyarok lakta ország közepén fél téglával veri a mellét és a ruszkik talpát nyalja, szolgalelkű módon!
Az utolsó, a legeslegutolsó erdélyi magyar is MAGYARABB NÁLAD! Többet tesz NAP MINT NAP a magyarsága megtartásáért, az anyanyelve és identitása megőrzéséért, a magyar kultúra továbbéléséért, MINT TE VALAHA FOGSZ, te fotelmagyar, putyinnyaló, elvtelen nulla!
Hirtelen az lett a "magyar", aki egy mocskos KGB-ügynököt istenít???
Lassan a Securitate seggét is kinyalnátok 1 fillérrel olcsóbb gázért!
Szégyen, hogy magyarnak meritek nevezni magatokat, azok, akik a ruszkikat istenítitek!
Hiányoznak? Túl régóta nem láttátok őket? Igaz, megvan már vagy 30 éve, hogy kivonultak tőletek, lehet 29-es, te is valamelyik szovjet katona fattya vagy, azért lelkesedsz így értük!
30.
"Az ukránok között ráadásul magyarok (kárpátaljai emberek) is harcolnak."
Hát látszik, hogy nincs eszük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!