Mi van most a Katásokkal? Eddig tartott a nagy tűntetési kedv, vagy kiegyeztek a kormánnyal?
Figyelt kérdés
Pár hete teljes csend van a témában. Sikerült megállapodniuk az álammal vagy most mi van?2022. szept. 1. 17:44
11/19 anonim válasza:
10: de te is megfizeted ezt, mindannyian megfizetjük, az emelkedő árakban, mert magasabb adókkal az ő áraik is emelkedni fognak, ez is növeli az inflációt
12/19 anonim válasza:
Ráadásul, ha ez lett volna a gond, akkor lehetett volna a kata összegét emelni.
13/19 anonim válasza:
12: így van, a kata nagy előnye az egyszerűsége volt, vagyis ha több pénz kellett, akkor felemelhették volna az adóját, meghagyva az egyszerűségét
14/19 anonim válasza:
Mennek a feketepiacra, ezzel is bizonyítják, hogy gazemberek.
15/19 anonim válasza:
4. Nem. Kicsit emeltem, mert az árak is emelkednek. Semmi gond, fizetnek.
16/19 A kérdező kommentje:
#15 Pedig majd muszáj lesz ha nem akartok munka nélkül maradni. Az emberek pénze csak egyre fogy..
2022. szept. 1. 18:56
17/19 anonim válasza:
6#: "...de sokat segített kifehéríteni a gazdaságot...":
Ezt alá is tudod támasztani pl.: számadatokkal?
18/19 anonim válasza:
16. Tudom miről beszélsz, 2006-körül átéltem.
Jelenleg semmi erre utaló jel nincs. Megértem, hogy neked ez fáj, de ez van.
19/19 anonim válasza:
17. Nem nekem szólt, de alá tudom támasztani, magammal. Pár év feketemunka után visszatértem az adófizetők közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!