Magyarországnál van rosszabb ország az unióban?
Figyelt kérdés
Itt nem lehet normális an megélni, korrupció szempontjából 1. Helyen vagyunk, az árak az egekben,rezsi, elelmiszer. lehet erről az országról bármi jót is mondani? 😄 De ugy látszik 3-4 millió embernek tokeles minden ahogy van.. Hogy van ez? Tényleg ilyen agyhalott ország ez?2022. szept. 1. 13:41
31/41 anonim válasza:
Kutakodtam én is egy picit angolul,de én se találtam olyan forrást,ami ellentmondana a német belinkelt statisztikákának.Szinte minden statisztikában egymás mellett van Magyarország és Lengyelország,tehát kb egy szinten van a két ország.Egyes statisztikák a némethez hasonlòan Lengyelországot rakják eggywl elöbbre,mások meg Magyarországot (pl: [link]
32/41 MolotovPunk válasza:
Ha a horvátok kicsivel tényleg mögöttünk vannak, az is sovány vigasz nekünk. Idő kérdése és ők is előzni fognak minket, főleg ha Eurójuk lesz. Északi határon Nógrád megyéből is többen járnak már át Szlovákiába melózni, mert bizony egyes helyek jobban fizetnek ott, mint Magyarországon. Cseheket már meg sem említem, mert azok rég előttünk vannak gazdaságilag. Valutájuk is stabilabb. Láttam, valaki felhozta a svédeket. Nos Svédországban pedig teljesen mindegy mivel fizetnek, vagy fizetnének. Korona/ vagy Euro. Régóta a világ egyik leggazdagabb országa az. A magyar gazdaság kb úgy 40 évvel mögötte van, ha nem többel.
33/41 MolotovPunk válasza:
Egyébként Magyarországon nem az árak magasak, hanem a fizetések balkáni gagyik hozzá.
34/41 anonim válasza:
Németország, Lengyelország, ... Soroljam még?
36/41 anonim válasza:
Németország. És nem kevéssel rosszabb.
37/41 anonim válasza:
Ausztria még Németországnál is szarabb.
38/41 anonim válasza:
Azt szabad megkérdezni, hogy aki szerint Németország, Ausztria és Lengyelország rosszabb hely lenne, mint Magyarország, az miben látja ezt?
40/41 anonim válasza:
8: és örülsz neki? Mit szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!