Magyarországnál van rosszabb ország az unióban?
13as, csak azt felejted el, hogy a drágulás mellett, mennyivel nőnek kint a fizuk!
Onnan tudom, hogy nekem kint 1 év alatt kb 25%-al nőtt azon a csúnya nyugaton!
14.
Szokásos kamu duma.🤣🤣🤣🤣
"Én már kint vagyok Nyugaton és minden rendben, észre se veszi senki azt, hogy baromi drága lett a rezsi, mi az a plusz 150 ezer" 🤣🤣🤣
A valóság meg az, főleg ha olvas az ember német sajtót, hogy igencsak tele van a zacsi a németeknél.
Persze biztos Orbán Viktor írogat anonimban.😅
15ös, lehet, hogy kamuzok, benne van, de nekünk van élő tapasztalatunk otthonról és kintről is, ha gondolod, gyere ki és szivesen megmutatom mi a szitu itt!
De, ma már ott tartunk, hogy magadtól is utazhatsz és kedvedre utána járhatsz, mennyire is kamuzunk!
15/
Bármennyire fikázzák egyesek, Németország 10 év múlva is gazdag ország lesz, mivel ott van ipar meg életszínvonal meg szociális háló is. Egyébként nemrég jártam kint, kicsit jobban élnek tőlünk. Ezzel szemben összeszerelő Magyarország meg csóróbb lesz mint valaha. Főleg, ha nem fognak jönni EU-s pénzek. Remélem azzal tisztában vagy. Egyébként Magyarországnál rosszabb hely jelenleg talán Bulgária lehet. Most már tényleg előre kéne menni, nem hátra, de nem csak szavakban. Azzal tele a padlás már.
Bulgária.
Horvátország, Románia kb. egy kategória. A többiek már leelőztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!